Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024
DAVIS CUP 2019

Αυγενάκης: Το Davis Cup αρχή για ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις τένις στην Ελλάδα

Οι δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού στην έναρξη των αγώνων στο TATOI Club

Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης κήρυξε την έναρξη των αγώνων του Group III της Ευρωαφρικανικής Ζώνης στο Davis Cup, που διεξάγεται στο TATOI Club με τη συμμετοχή και της Εθνικής ανδρών της χώρας μας.

«Είμαι σήμερα στο Τατόι, σε αυτό τον καταπληκτικό χώρο, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό της χώρας μας, έναν φανατικό του τένις, και αποδεχόμενος την πρόσκληση του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Ζαννιά για να κηρύξω την έναρξη των αγώνων. Η χαρά είναι δική μου, γιατί μου δόθηκε η δυνατότητα να κηρύξω την έναρξη σε μια διοργάνωση, η οποία επιθυμούμε να είναι η αρχή για άλλες ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι, όταν πετύχουμε συνέργειες, που είναι και το ζητούμενο της καινούργιας κυβέρνησης, με τον ιδιωτικό τομέα, τις Ομοσπονδίες και τους αθλητές, θα καταφέρουμε πολύ χρήσιμα πράγματα για τον τόπο μας και για τη νέα γενιά. Την περίοδο αυτή, που οι νέοι αναζητούν πρότυπα, νομίζω ότι αυτά μπορούν να εντοπιστούν στον χώρο του αθλητισμού και στον χώρο της αντισφαίρισης».

Ο κ. Αυγενάκης πρόσθεσε: «Αφού συγχαρούμε για τις καταπληκτικές εγκαταστάσεις τους οικοδεσπότες και αφού συγχαρώ για άλλη μια φορά τον πρόεδρο και τα στελέχη της Ομοσπονδίας, θέλω μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ τους αθλητές, τις οικογένειές τους που τους στηρίζουν, αλλά και τους δεκάδες εθελοντές. Διότι ένα ζητούμενο μέσα από κάθε διοργάνωση είναι και αυτό… Πώς θα έρθουν πιο κοντά ο νέος και η νέα στη διοργάνωση με την ιδιότητα κατ’ αρχήν του εθελοντή και γιατί όχι μετέπειτα του αθλητή, που θα διεκδικήσει αργότερα κι εκείνος με τη σειρά του άλλες διακρίσεις. Και χαίρομαι πάρα πολύ, όταν βλέπω νέους και νέες που φορούν και τιμούν το εθνόσημο της χώρας μας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπύρος Ζαννιάς, είπε: «Πριν από λίγο είχαμε την έναρξη των αγώνων, την οποία κήρυξε ο υπουργός Αθλητισμού, ο κ. Αυγενάκης, τον οποίο ευχαριστούμε εκ μέρους της ελληνικής αλλά και της διεθνούς οικογένειας του τένις. Είναι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκεται μαζί μας, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το Davis Cup. Η Εθνική ομάδα έχει προοπτική και μέλλον και θα αναδείξει η χώρα μας και μεγαλύτερες διοργανώσεις και επιτυχίες».

Χορηγοί των αγώνων του Davis Cup στο Τατόι Club είναι: Prodea Investments, Schweppes, Μιτσικέλι φυσικό μεταλλικό νερό, avance, LOTTO, Babolat, TENX, Radar, AVIS, VECHRO.   

Την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων έχει η Cosmote TV η οποία καθημερινά και τις 4 αγωνιστικές ημέρες θα έχει ζωντανή σύνδεση με το TATOI Club, από τις 10:00 έως και τις 18:30-19:00.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

12/9/2019

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Superior με διπλό κρεβάτι: 120€ Μονόκλινο: 93€ …