Κυριακή , 26 Σεπτέμβριος 2021

Β΄ Επιμορφωτική Διημερίδα Προπονητών

Στα πλαίσια του  προγράμματος της  επιμόρφωσης των προπονητών, η Ε.Φ.Ο.Α. σε συνεργασία με τον Σ.Π.Α.Ε. και τις Η’, Θ’ & ΙΑ Ενώσεις, πραγματοποίησε   το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, στις εγκαταστάσεις του Αττικού Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης,  την  δεύτερη υποχρεωτική διημερίδα προπονητών.

Παράλληλα,  πραγματοποιήθηκε και tennis camp για  τους  καλύτερους  αθλητές/τριες  των τριών Ενώσεων της Αττικής  Η’, Θ’ και ΙΑ’ ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Στο τέλος της διημερίδας  ακολούθησε   ομιλία – σεμινάριο από τον κ. Γιάννη Ζαρώτη – Μsc PhD Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπευτή – Αθλητικό Ψυχολόγο με θέμα την υποστήριξη που μπορεί να προσφέρει η οικογένεια,  στη   διαμόρφωση των βέλτιστων συνθηκών προπόνησης των αθλητών/τριών, την οποία εκτός των παρευρισκομένων προπονητών και αθλητών παρακολούθησαν και οι γονείς τους.

Στην ανωτέρω διημερίδα συμμετείχαν 30 προπονητές/τριες των τριών Ενώσεων στους οποίους και θα απονεμηθούν τα σχετικά πιστοποιητικά επιμόρφωσης.

Διαβάστε Επίσης

Davis Cup 2021: Μήνυμα του Προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. Δημήτρη Σταματιάδη για την προσπάθεια ανόδου της Εθνικής Ομάδας στο World Group I

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) Δημήτρης Σταματιάδης, ενόψει των αναμετρήσεων της Εθνικής …