Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024

Beach Racket: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τα Σωματεία – Μέλη Ε.Φ.Ο.Α. για το άθλημα της Ξυλορακέτας για την συμμετοχή σε Σχολές Προπονητών, Επιδιαιτητών & Χειριστών.

Κυρίες/ιοι,

Κατόπιν των αποφάσεων της Γ.Σ. της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ. της 12ης Οκτωβρίου 2019, αναδείχθηκε η αναγκαιότητα ύπαρξης σοβαρού, υπεύθυνου και αποτελεσματικού ανθρώπινου δυναμικού, για την επαγγελματική στελέχωση των δομών του αθλήματος της Ξυλορακέτας (Beach Racket).

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε ότι, διοργανώσεις υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α., δεν θα μπορούν να διεξαχθούν πλέον, χωρίς την παρουσία των απαραίτητων συντελεστών αυτών που όπως έχετε ενημερωθεί είναι, ο γιατρός, ο Επιδιαιτητής, ο Χειριστής και κατά περίπτωση ο Προπονητής, οι οποίοι συνολικά, μαζί με τον Διευθυντή Αγώνων, έχουν και την απόλυτη ευθύνη για την έναρξη, την τέλεση και την αποπεράτωση της κάθε διοργάνωσης.

Επιπροσθέτως εκτιμήθηκε και αποφασίστηκε, προκειμένου να επιτευχθεί όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος, για όλες τις διοργανώσεις, οι Σύλλογοι Ξυλορακέτας να ενημερώσουν τα μέλη τους για τη συμμετοχή στις παρακάτω Σχολές που θα διοργανωθούν από την Ομοσπονδία, με στόχο την αποφυγή μεγάλων και πολυδάπανων μετακινήσεων.

Ειδικότερα:

  1. Οι επιτυχόντες της Σχολή Προπονητών Γ΄ κατηγορίας (ισότιμες με τις αντίστοιχες σχολές προπονητών του εξωτερικού στις βασικές σπουδές, επίσημα αναγνωρισμένες από την Πολιτεία), λαμβάνουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στη Γ.Γ.Α.).

2. Εκτός από την σχολή Προπονητών και σε συνεργασία με τις πιστοποιημένες από την Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης κ.κ. Τερέζα Ταμπόση και Ντόρα Πατσουράκου για την δημιουργία Σχολής Επιδιαιτητών 1ου επιπέδου (Level 1) με σκοπό την εξειδίκευση στελεχών των Συλλόγων στους διεθνείς κανονισμούς του αθλήματος της αντισφαίρισης, με δεδομένη και απόλυτα προσαρμοσμένη τόσο την συνάφεια όσο και την διαφορετικότητα του αθλήματος της Ξυλορακέτας.

Όσοι εκ των συμμετεχόντων της Σχολής Επιδιαιτητών, αξιολογηθούν διαπιστευτούν και πιστοποιηθούν από αυτήν, θα έχουν πλέον την δυνατότητα επαγγελματικής στελέχωσης της Επιδιαιτησίας αγώνων όχι μόνο στις διοργανώσεις του αθλήματός μας αλλά και σε αντίστοιχες διοργανώσεις αντισφαίρισης.

3. Παράλληλα χρονικά η Α’ Ε.Σ.Α.Ξ. σε συνεργασία με την εταιρεία Mobics, θα διεξάγει σεμινάριο επιμόρφωσης για τον χειρισμό του ηλεκτρονικού συστήματος, σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν και αυτή την χρήσιμη και απαραίτητη για το άθλημά μας επαγγελματική δεξιότητα.

Για τον λόγο αυτόν καλούνται όλα τα Σωματεία – Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α. για το άθλημα της Ξυλορακέτας, όπως ενημερώσουν στα μέλη τους, ώστε μέχρι την 31η Μαρτίου 2020 (ημερομηνία λήξεως της εκδήλωσης ενδιαφέροντος), να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη φόρμα και να την αποστείλουν στο e-mail info@efoa.gr με κοινοποίηση στο kosmas@elanet.gr ώστε η Ομοσπονδία να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση των Σχολών.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Φ.Ο.Α.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Superior με διπλό κρεβάτι: 120€ Μονόκλινο: 93€ …