Πέμπτη , 25 Ιούλιος 2024

Beach Racket: 2η Αγωνιστική Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2019

Στις 13 και 14 Ιουλίου 2019 στην ευρύτερη ιστορική περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας του ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ (διοργανωτή των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων)και συγκεκριμένα στη Παραλία της Κουρούτας Αμαλιάδας διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον τοπικό Σύλλογο Ο.Ρ.Κ. Αμαλιάδας η 2ηαγωνιστική του 8ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2019, με την συμμετοχή 58 αθλητών/τριών από 7 Σωματεία – Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α.

Διεξήχθησαν 36 παιχνίδια σε 3 κατηγορίες .

 Αναλυτικά: Δυάδες ανδρών 16, τετράδες ανδρών 13,μικτές δυάδες 7. Στις δυάδες ανδρών το Σάββατο 13/7 στη γενική κατάταξη ο Σ. Πλακιώτης και ο 19 χρονος Μ. Τζανακάκης του Α.Ο.Ρ.Α.Πόρτο Ράφτη,  κατέκτησαν την 1η θέση με 545,7 βαθμούς,ο Κ. Νικολακόπουλος και ο Α. Μπότσης του συλλόγου Α.Ο.Ξ. Προφήτης Ηλίας Πέρδικας Αίγινας κατέκτησαν την 2η θέση της κατηγορίας με 540,24 βαθμούς, οι. Μυλωνάς και ο Φ. Καράβιας του συλλόγου της Ο.Ρ.Κ. Αμαλιάδας  κατέκτησαν την 3η θέση της κατηγορίας με 481,68.

Στις μικτές δυάδες επίσης το Σάββατο 13/7 στη γενική κατάταξη ο Α. Ιορδανίδης  και η Χ.Κεκετζή από τον σύλλογο Ο.Α.Ξ. Καβάλας πήραν την 1η θέση με 468,87 βαθμούς , ο Μ. Μαλτέζης και η Δ. Ευθυμιάδουτου συλλόγου Passarellas Club πήραν  την 2η θέση με σκορ 406,21βαθμούς και στην 3η θέση οι. Γ.Χαλκίδης και Σ. Πέτκοβαεπίσης από τον σύλλογο του Passarellas Club με σκορ 284,90 βαθμούς.

Την Κυριακή 14/7 διεξήχθη η 2η αγωνιστική στις τετράδες ανδρών. Στη γενική κατάταξη, η ομάδα του συλλόγου Ο.Ρ.Κ.  Αμαλιάδας πήρε την 1η θέση των αγώνων  με τους Μ. Μαραγκός-Γ. Μιχαλόπουλος -Ι. Μυλωνάς, Φ. Καράβιας με σκορ 1.144,30 βαθμούς. Την 2η θέση κατέλαβε ο σύλλογος του Α.Ο.Ρ. Ράφτη με τους Σ. Πλακιώτη-Μ. Τζανακάκη – Κ. Καραμούζη–Θ. Μισιχρόνη με 1.038,95 βαθμούς. Τέλος η3η Θέση κατακτήθηκε από τον Α.Ο.Ξ. Προφήτης Ηλίας Πέρδικας ΑΙΓΙΝΑΣ με τους Δ.Κατσαπάρα – Α.Νερούτσο – Ι.Κουσίση – Ν.Ησαϊόγλουμε σκορ 1.019,96 βαθμούς.

Εξαιρετικές επιδόσεις παρουσίασαν επίσης  και άλλες ομάδες  που τερμάτισαν σε υψηλές θέσεις τις γενικής κατάταξης.

Κατόπιν των αποτελεσμάτων της 2ης Αγωνιστικής του 8ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2019 η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των συλλόγων που θα αναδείξει τον Πρωταθλητή διαμορφώνεται ως εξής:

ΜΙΚΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ

  1. PASARELLASCLUB                21 βαθμοί

2. Ο.Α.Ξ ΚΑΒΑΛΑΣ                           21 βαθμοί

3. Α.Ο.Α.Ξ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ            12βαθμοί

4 Α.Ο.ΡΑ. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ             5 βαθμοί

 ΔΥΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ:       

1. Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ                                  21 βαθμοί

2.Α.Ο.ΡΑ.ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ                   17 βαθμοί

3.Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ                          16 βαθμοί

4.Ο.Α.Ξ.  ΚΑΒΑΛΑΣ                              12 βαθμοί

4. PASARELLAS CLUB                        6 βαθμοί      

6.Α.Ο.Ξ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ                      2 βαθμοί

 ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ:  

1.Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ                           21 βαθμοί

 2.Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ                                  19 βαθμοί

3. Α.Ο.ΡΑ.ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ                  16 βαθμοί

4. Α.Ο.Α.Ξ.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ                   10 βαθμοί

 5.Ο.Α.Ξ. ΚΑΒΑΛΑΣ                                 4 βαθμοί

6. PASARELLASCLUB                           3 βαθμοί

7.Α.Ο.Ξ. ΛΑΡΙΣΑΣ                                   1 βαθμός

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στους συνεργάτες μας MOBICS-EYES   Γ. Αυγουστίνος (ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής πόντων), Γιώργο Στεφανίδη μέλος του Δ.Σ.της Α’ ΕΣΑΞ ( εθελοντική κάλυψη μουσικής και τον ήχου αγώνων), τον χορηγό μας«TRETORN»(επίσημος προμηθευτής μπαλών) καθώς και στους τοπικούς χορηγούς του Πρωταθλήματος.

Με τη λήξη του Πρωταθλήματος ακολούθησαν χαιρετισμοί των κ. Διονύση Τσαούση Αντιπρόεδρος της Α’ ΕΣΑΞ,του Προέδρου της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ. κ.Γ. Κοσμά.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την εποπτεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

 ΕΣΑΞ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ BEACH RACKET 2019

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Ζωντανά σε Live Streaming

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά σε Live Streaming την …