Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024

Beach Racket: Χαιρετισμός κ. Σπύρου Ζαννιά

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Ένας από τους βασικότερους σκοπούς της Οικογένειας του Τένις για ανάπτυξη, είναι η σύνδεση του Αθλήματός μας με άλλα συγγενή Αθλήματα.

Στο κάλεσμα των Μελών του Πανελλήνιου Συλλόγου Αντισφαίρισης – Beach Racket – Ξυλορακέτας, το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και ολόκληρη η Οικογένεια της Αντισφαίρισης ανταποκρίθηκαν άμεσα και από τον Ιούνιο του 2016 το συμπεριέλαβαν στο καταστατικό της, ως υπό καλλιέργεια Άθλημα, ενώ παράλληλα επιτάχυναν τις διαδικασίες για την αναγνώρισή του από την Γ.Γ.Α.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Γιώργο Κοσμά και τα Μέλη του Δ.Σ. της Α΄ Ενωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α΄ΕΣΑΞ) καθώς επίσης και όλους όσους εργάζονται και προσφέρουν στη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2018, η οποία διεξάγεται για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. και είμαι βέβαιος ότι, η παρουσία έμπειρων και ικανών στελεχών εγγυώνται την επιτυχία του.

Εύχομαι επίσης, το αποτέλεσμα της διοργάνωσης αυτής να αναδείξει περαιτέρω τη δύναμη του Αθλήματος, με τη δημιουργία νέων Σωματείων, που θα δυναμώσουν την παρουσία της Ξυλορακέτας, σε κάθε σημείο της Πατρίδας μας.

Θα ήταν παράλειψη εάν δεν ανέφερα τον ακούραστο εργάτη, Μέλος, Ταμία και Έφορο του νέου Αθλήματος της Ε.Φ.Ο.Α. Κώστα Γιακουμή, για την προσφορά του στην προσπάθεια αυτή καθώς και τον «μέντορα» του Αθλήματος  Γιάννη Τσώλη, ο οποίος με «βομβάρδιζε» από το 2004 για όλα όσα θετικά συμβαίνουν σήμερα στο νέο Άθλημα.

Εύχομαι ακόμη να δημιουργηθεί από την Ελλάδα η Διεθνής Ομοσπονδία Ξυλορακέτας και να αναγνωρισθεί από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Σπύρος Ζαννιάς

Πρόεδρος Ε.Φ.Ο.Α.

Πρόεδρος ΕΠ.Ο.Π. Ε.Ο.Ε.

ΑΘΗΝΑ 31/8/2018

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ΠΑΥΛΕΙΑ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη για το Open Ανδρών Παύλεια 2024 Για να δείτε την …