Τρίτη , 21 Σεπτέμβριος 2021

Davis Cup: Η Κύπρος νίκησε και περιμένει την Ελλάδα

Η εθνική Κύπρου δεν συνάντησε δυσκολίες στην πρεμιέρα της στο Davis Cup (3η κατηγορία της Ευρωπαϊκής Ζώνης) στους αγώνες που διεξάγονται στο Σαν Μαρίνο. Χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί ο Μάρκος Παγδατής νίκησε με 3-0 το Σαν Μαρίνο και περιμένει την Ελλάδα την Παρασκευή, διεκδικώντας την πρόκριση στα πλέι-οφ.

Τις νίκες της κυπριακής ομάδας σημείωσαν ο Χρίστος Χατζηγεωργίου επί του Πιέτρο Γκράσι με 6-3, 6-0, ο Πέτρος Χρυσοχός επί του Μάρκο ντε Ρόσσι με 6-1, 6-0 και οι Χρίστος Χατζηγεωργίου/Λέανδρος Παπαγιάννης επί των Ντομένικο Βιντσίνι/Ντιέγκο Ζονζίνι με 6-1, 6-0 στο Διπλό.

Την Πέμπτη σειρά παίρνει για να αντιμετωπίσει το Σαν Μαρίνο η εθνική μας ομάδα, την οποία απαρτίζουν οι Γιάννης Στεργίου, Λευτέρης Θεοδώρου και Χρήστος Αντωνόπουλος (προπονητής Γιώργος Καλοβελώνης). Με νίκη η ελληνική ομάδα θα παίξει την Παρασκευή με την Κύπρο για την πρωτιά στον Α΄ όμιλο.

Διαβάστε Επίσης

Davis Cup 2021: Μήνυμα του Προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. Δημήτρη Σταματιάδη για την προσπάθεια ανόδου της Εθνικής Ομάδας στο World Group I

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) Δημήτρης Σταματιάδης, ενόψει των αναμετρήσεων της Εθνικής …