Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024

Davis Cup: Θετικό ντεμπούτο των νέων με Σαν Μαρίνο (3-0)

Η εθνική ομάδα νίκησε με 3-0 το Σαν Μαρίνο στον πρώτο της αγώνα για το Davis Cup (3η κατηγορία Ευρωπαϊκής ζώνης) οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στο Σαν Μαρίνο. Η ανανεωμένη ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί την Παρασκευή κόντρα στην Κύπρο για την πρωτιά στον Α΄ όμιλο.

Στη συνάντηση με το Σαν Μαρίνο ο Γιάννης Στεργίου ξεπέρασε σε 51 λεπτά το εμπόδιο του Pietro Grassi με 6-1, 6-1. Στη συνέχεια ο Λευτέρης Θεοδώρου επικράτησε του Marco De Rossi με 6-4, 3-6, 6-4 ύστερα από μάχη που κράτησε 141 λεπτά.

Τέλος στο Διπλό οι Γιάννης Στεργίου/Χρήστος Αντωνόπουλος νίκησαν τους Pietro Grassi/ Diego Zonzini με 7-6, 6-3. Η Κύπρος, που έχει στην ομάδα της τον Μάρκο Παγδατή, είχε νικήσει επίσης το Σαν Μαρίνο με 3-0.

Η νικήτρια της αυριανής συνάντησης θα πάρει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, από τα οποία θα προκύψουν οι ομάδες που θα ανέβουν στην 2η κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Davis Cup.

Διαβάστε Επίσης

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ & ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ( ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες εισακτέων και απορριπτέων για τη Σχολή Προπονητών Αντισφαίρισης , Τοιχοσφαίρισης και …