Σάββατο , 2 Δεκέμβριος 2023

Davis Cup: Θετικό ντεμπούτο των νέων με Σαν Μαρίνο (3-0)

Η εθνική ομάδα νίκησε με 3-0 το Σαν Μαρίνο στον πρώτο της αγώνα για το Davis Cup (3η κατηγορία Ευρωπαϊκής ζώνης) οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στο Σαν Μαρίνο. Η ανανεωμένη ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί την Παρασκευή κόντρα στην Κύπρο για την πρωτιά στον Α΄ όμιλο.

Στη συνάντηση με το Σαν Μαρίνο ο Γιάννης Στεργίου ξεπέρασε σε 51 λεπτά το εμπόδιο του Pietro Grassi με 6-1, 6-1. Στη συνέχεια ο Λευτέρης Θεοδώρου επικράτησε του Marco De Rossi με 6-4, 3-6, 6-4 ύστερα από μάχη που κράτησε 141 λεπτά.

Τέλος στο Διπλό οι Γιάννης Στεργίου/Χρήστος Αντωνόπουλος νίκησαν τους Pietro Grassi/ Diego Zonzini με 7-6, 6-3. Η Κύπρος, που έχει στην ομάδα της τον Μάρκο Παγδατή, είχε νικήσει επίσης το Σαν Μαρίνο με 3-0.

Η νικήτρια της αυριανής συνάντησης θα πάρει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, από τα οποία θα προκύψουν οι ομάδες που θα ανέβουν στην 2η κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Davis Cup.

Διαβάστε Επίσης

Παράταση Μετεγγραφών

Μετά από αιτήματα πολλών Σωματείων-Μελών, παρατείνεται μέχρι την 4η.12.2023, η προθεσμία μεταγραφών αθλητών/τριών. Παρακαλούνται τα …