Πέμπτη , 18 Ιούλιος 2024

DAVIS CUP 2024: Εύκολη η πρόσβαση στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων

DAVIS CUP ΕΛΛΑΔΑ vs ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 03/02/2024 & ΚΥΡΙΑΚΗ 04/02/2024

Μετά από ερωτήματα φιλάθλων, για εύκολη πρόσβαση στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, η ΕΦΟΑ προβαίνει στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Στην έξοδο 6 της Αττικής Οδού υπάρχει σταθμός του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Πειραιάς – Σταθμός Λαρίσης – Κιάτο. Τα δρομολόγια του προαστιακού εκκινούν ή διέρχονται ανά μία ώρα. Στη συνέχεια υπάρχει Αστική Συγκοινωνία, αριθμός γραμμής 749, Σταθμός Προαστιακού-Στάση «Οικισμού Γεννηματά», ανά σαράντα λεπτά δίπλα στο Στάδιο.

Για το υπόλοιπο Λεκανοπέδιο Αττικής, η εξυπηρέτηση είναι δυνατή με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Αεροδρόμιο – Σταθμός Λαρίσης.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν αστική μεταφορά μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αφετηρία λεωφορείων του σταθμού Μετρό της ( Αττικής ), αριθμός γραμμής Λεωφορείων Β12 και να κατέλθουν στην στάση (23η ΦΥΛΗΣ) , η οποία είναι κοντά στο Στάδιο.

‘Όσοι φίλαθλοι εντός και εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής επιθυμούν  να χρησιμοποιήσουν ιδιωτικό όχημα θα πρέπει να εξέλθουν στην Αττική Οδό στην έξοδο 5, με άμεση στροφή δεξιά και δεξιά για να εισέρθουν στο Στάδιο, είτε από την πύλη Π3 με άνετο χώρο στάθμευσης ή από την πύλη Π1.

Στις Πύλες Π1 και Π3 θα υπάρχουν εκδοτήρια εισιτηρίων. Τα Ταμεία θα ανοίξουν από τις 12:00 και μετά

Από την Ε.Φ.Ο.Α

 

Διαβάστε Επίσης

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ & ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ( ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες εισακτέων και απορριπτέων για τη Σχολή Προπονητών Αντισφαίρισης , Τοιχοσφαίρισης και …