Παρασκευή , 1 Δεκέμβριος 2023

Davis Cup: Αναχώρησε για το Μαυροβούνιο η Εθνική Ανδρών

Στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ανδρών τένις, λίγο πριν από την αναχώρηση της για το Μαυροβούνιο. Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής, κ.Φώτης Βαζαίος συνάντησε τους αθλητές της Εθνικής, Μάρκο Καλοβελώνη, Γιάννη Στεργίου, Πέτρο Τσιτσιπά και Αλέξανδρο Σκορίλα, δίνοντάς τους σημαντικές συμβουλές για το “Ιn the Zone” παιχνίδι. Όπως τόνισε, ο κ. Φώτης Βαζαίος, η “Ιn the Zone” κατάσταση είναι η ανώτατη αθλητική επίτευξη για έναν παίκτη. Όταν το σώμα, ο νους, το φυσικό περιβάλλον γίνονται ένα, προκύπτει μία αρμονία κινήσεων που δεν μπορεί, παρά να χαρίσει ένα μοναδικό παιχνίδι.

Οι αθλητές της Εθνικής μας βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις αντίπαλες ομάδες και αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα που θα φέρουν.

Οι χώρες της Ζώνης Β που θα διαγωνιστούν για την άνοδό τους στην 2η κατηγορία της Ευρω-Αφρικανικής ζώνης του Davis Cup, εκτός από την Ελλάδα, είναι οι: Αρμενία, Κόσοβο, Λετονία, Λιχτενστάιν, Μάλτα, Μολδαβία και Μοντενέγκρο. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και θα ανακοινωθούν οι ομάδες, με τις οποίες θα διαγωνιστεί το αντιπροσωπευτικό  μας συγκρότημα.

Με αισιοδοξία και αρκετές πιθανότητες διάκρισης αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι η Εθνική Ανδρών για τη σημαντική αυτή διοργάνωση του Davis Cup.

Διαβάστε Επίσης

Παράταση Μετεγγραφών

Μετά από αιτήματα πολλών Σωματείων-Μελών, παρατείνεται μέχρι την 4η.12.2023, η προθεσμία μεταγραφών αθλητών/τριών. Παρακαλούνται τα …