Τετάρτη , 17 Ιούλιος 2024

Davis Cup: Η Εθνική Ομάδα Τένις της Ελλάδας αναχώρησε για τη Σωζόπολη της Βουλγαρίας

Την Δευτέρα 3 Απριλίου αναμένεται να αναχωρήσει για την Σωζόπολη της Βουλγαρίας η Εθνική μας ομάδα, συμμετέχοντας στους αγώνες της 3ης κατηγορίας της Ευρωπαϊκής ζώνης στο Davis Cup. Η ελληνική αποστολή, με αρχηγό τον προπονητή «ολιστικού» τένις Φώτη Βαζαίο, θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση στο φετινό Davis Cup για την χώρα μας με τους παίκτες Χαράλαμπο Καπόγιαννη, Γιάννη Στεργίου,  Πέτρο Τσιτσιπά, Σταμάτη Καπίρη.

Ο 17χρονος Πέτρος Τσιτσιπάς, με σημαντικές διακρίσεις σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και 18χρονος Σταμάτης Καπίρης, οι νέες αφίξεις της φετινής ελληνικής αποστολής πρόκειται να αγωνιστούν για πρώτη φορά στο Davis Cup. Να τονίσουμε ότι είναι οι νεότεροι ηλικιακά παίκτες που έχουν συμμετάσχει μέχρι και σήμερα σε ελληνική αποστολή και σίγουρα θα είναι οι νεότεροι παίκτες της φετινής διοργάνωσης του Davis Cup. Ελπίζουμε η συμμετοχή τους να αποτελέσει μια πολύ όμορφη εμπειρία και οι νεαροί μας παίκτες να μας εκπλήξουν, επιβεβαιώνοντας μ’αυτόν τον τρόπο ότι και το νέο αίμα έχει μία θέση σε τέτοιες σημαντικές διοργανώσεις.

Ο ταλαντούχος 22χρονος Γιάννης Στεργίου έχοντας ήδη συμμετάσχει σε αγώνες του διεθνούς αυτού τουρνουά αντισφαίρισης και με αρκετές συμμετοχές και διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως πρόσφατα στο ΙΤF Pro Circuit στο Ηράκλειο, θα επιχειρήσει μια καλή και δυναμική παρουσία, ενισχύοντας την συνολική εικόνα της ομάδας μας.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος και «γιατρός» των γηπέδων το 2016, ο 27χρονος Χαράλαμπος, Καπόγιαννης, θα στηρίξει την εθνική μας ομάδα, προσπαθώντας για την ανάδειξη της και προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου, αφού στο ενεργητικό του έχει αρκετές σημαντικές συμμετοχές σε μεγάλες συναντήσεις του τένις.

Ο αρχηγός της αποστολής, Φώτης Βαζαίος θα συνοδεύσει τους παίκτες της ελληνικής αποστολής στην Βουλγαρία, μεταδίδοντάς τους με τον μοναδικό του τρόπο θετική ενέργεια, καθοδηγώντας τους χάρη στην πολυετή του πείρα και τις εξειδικευμένες του γνώσεις στο “in the zone” παιχνίδι και προσφέροντάς τους από καρδιάς αμέριστη στήριξη στην προσπάθεια διάκρισης της εθνικής μας ομάδας στο Davis Cup 2017.

Oι φίλοι του τένις που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες του Davis Cup μπορούν να ταξιδέψουν με την ελληνική αποστολή στην Ζωζόπολη, σ’ένα από τα καλύτερα παραθαλάσσια θέρετρα της Βουλγαρικής ακτής και να διαμείνουν στο ξενοδοχείο Holiday Village Santa Marina, (8130 Sozopol, Bulgaria), όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες.Η παρουσία όλων σας θα ήταν ιδιαιτέρως σημαντική για την ελληνική αποστολή και με μεγάλη χαρά θα περιμένουμε να σας δούμε στα γήπεδα του φετινού Davis Cup στην Βουλγαρία

Ο πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς και τα μέλη του Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α εύχονται καλή επιτυχία στην ομάδα.

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις 4ου Ε1 30ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 4ου Ε1 της 30ης εβδομάδας 2024 που θα …