Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024

Κλήρωση Davis Cup: Με τη Λετονία ξεκινάει η Ελλάδα στο Davis Cup

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Davis Cup στο Ούλτσιν του Μαυροβουνίου. Η Εθνική ομάδα ανδρών αγωνίζεται ενάντια στη Λετονία στους αγώνες του Group III της Ευρωπαϊκής ζώνης, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης. Πρόκειται για μία πολύ δύνατη ομάδα με αθλητές που κατέχουν υψηλές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη (Martins Podzus Νο.579 – Arturs Lazdiņš Νο.1373), όπως ανέφερε ο αρχηγός αποστολής της Εθνικής ομάδας, κ. Φώτης Βαζαίος. Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής, αφού η Ελλάδα θα έρθει αντιμέτωπη με δυο μεγάλες προκλήσεις, τη Νο. 1 και Νο. 2 ομάδα της 3ης  κατηγορίας, τη Λετονία και το Μοντενέγκρο.

Τη Μ. Τετάρτη, στις 10:00 στα πρώτα μονά, η Ελλάδα, με τους αθλητές Γιάννη Στεργίου και Μάρκο Καλοβελώνη, θα αντιμετωπίσει τη Λετονία που θα εκπροσωπηθεί από τους αθλητές Martins Podzus και Arturs Lazdiņš. Τη Μ. Πέμπτη, η Ελλαδα θα αγωνιστεί ενάντια στην Αρμενία, την οποία είχε κερδίσει η Εθνική μας στη Σωζόπολη της Βουλγαρίας, στο Davis Cup του 2017.

Με την ομάδα της διοργανώτριας χώρας, το Μοντενέγκρο, θα παίξει η Ελλάδα τη Μ. Παρασκευή. Σε περίπτωση που η Εθνική μας ομάδα προκριθεί, θα αγωνιστεί ενάντια στη νικήτρια ομάδα για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην 2η κατηγορία της Ευρωπαϊκής ζώνης.

Όπως μας δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, οι αθλητές μας, Μάρκος Καλοβελώνης, Γιάννης Στεργίου, Πέτρος Τσιτσιπάς και Αλέξανδρος Σκορίλας βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν ακόμα και δυνατές ομάδες,  όπως αυτές της Λετονίας και του Μαυροβουνίου.

 

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Superior με διπλό κρεβάτι: 120€ Μονόκλινο: 93€ …