Τετάρτη , 19 Ιούνιος 2024

Davis Cup: Πάλεψε αλλά έχασε ο Περβολαράκης

«Χάθηκε στις λεπτομέρειες το ματς» δήλωσε ο Μιχάλης,

μετά από την ήττα του αό τον Πολωνό Καμίλ Μάιτσρζακ

Με ήττα ξεκίνησε αγωνιστικά η 2η αγωνιστική ημέρα για την Εθνική ομάδα τένις των ανδρών, για το Group III της Ευρωαφρικανικής Ζώνης στο Davis Cup, που διεξάγεται στο TATOI Club. Η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει την Πολωνία και στο πρώτο ματς, ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε από τον Καμίλ Μάιτσρζακ με 6-4, 6-3.

O Πολωνός τενίστας, Nο 84 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε αρχικά το προβάδισμα με 4-1, ο Περβολαράκης (Νο 462) ανέβασε την απόδοσή του και το πήγε στο 4-4, αλλά ο Πολωνός κατάφερε να πάρει τα επόμενα δύο γκέιμ και να κλείσει με 6-4.

Στις λεπτομέρειες έχασε από Καμίλ Μάιτσρζαν ο Μιχάλης Περβολαράκης, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Εθνικής Ανδρών με την Πολωνία, για το Davis Cup. Ο Έλληνας τενίστας στις δηλώσεις του, τόνισε:

«Πιστεύω πως υπήρχαν ευκαιρίες σε όλο το ματς, και στο πρώτο και στο δεύτερο σετ, για να επιστρέψω και γιατί όχι, να νικήσω. Χάθηκε στις λεπτομέρειες και νιώθω ότι ήμουν εκεί σε όλο τον αγώνα. Τώρα είμαι πολύ πιο άνετος στο χώμα απ’ ό,τι ήμουν τις πρώτες ημέρες. Σίγουρα το παιχνίδι μου δεν είναι στο χώμα, αλλά βρίσκω κάποιες τακτικές που με βολεύουν και προσπαθώ να τις χρησιμοποιήσω».

Χορηγοί των αγώνων του Davis Cup στο Τατόι Club είναι: Prodea Investments, Schweppes, Μιτσικέλι φυσικό μεταλλικό νερό, avance, LOTTO, Babolat, TENX, Radar, AVIS, VECHRO.   

Την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων έχει η Cosmote TV η οποία καθημερινά και τις 4 αγωνιστικές ημέρες έχει ζωντανή σύνδεση με το TATOI Club, από τις 10:30 έως και τις 18:30-19:00.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Τριεθνούς Πρωταθλήματος ΣΑ Σερρών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του open τριεθνούς πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον ΣΑ …