Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024

Davis Cup: Προβάδισμα με Χάρη Καπόγιαννη η Εθνική μας ομάδα

Με προβάδισμα ξεκίνησε η Εθνική μας ομάδα την Πέμπτη το μεσημέρι τις υποχρεώσεις της στο Davis Cup, με τον Χάρη Καπόγιαννη να καταφέρνει στο παιχνίδι απέναντι στoν Αρμένιο αθλητή, Khachatryan, να κατακτήσει το 1ο set με 6-1 και ξεκάθαρο προβάδισμα στο 2ο set με 5-0. Λόγω βροχόπτωσης το παιχνίδι διεκόπη και θα συνεχιστεί την Παρασκευή το πρωί.

Η υψηλή απόδοση του Χάρη Καπόγιαννη και η αξιοθαύμαστη σταθερότητα του δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο του , κερδίζοντας με μεγάλη διαφορά το 1ο set και αφήνοντας αρκετά πίσω τον αντίπαλό του στο 2ο set. Όπως όλα δείχνουν ο Χάρης Καπόγιαννης θα χαρίσει στην Ελλάδα την πρώτη της νίκη το πρωί της Παρασκευής απέναντι στην ομάδα της Αρμενίας.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Στεργίου θα έρθει αντιμέτωπος με τον Νo1 παίκτη της Αρμενίας και το απόγευμα της Παρασκευής η ομάδα μας θα αγωνιστεί απέναντι στη Βουλγαρία, που έχει την υψηλότερη βαθμολογία απ τις ομάδες του Pool A, αλλά και στην παγκόσμια κατάταξη, με τους παίκτες AleksandarLasov, Dimitar Kusmanov, Alexandar Lazarov, Tihomir Grozdanov.

 

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ΠΑΥΛΕΙΑ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη για το Open Ανδρών Παύλεια 2024 Για να δείτε την …