Πέμπτη , 20 Ιούνιος 2024

Davis Cup – World Group II Play-Offs Ελλάδα vs Τζαμάικα Ace Tennis Club, Παλλήνη «Η ώρα της Εθνικής Ομάδας Τένις στο Davis Cup» Η προσπάθεια για την άνοδο στο World Group I αρχίζει κόντρα στην Τζαμάικα

Η Εθνική Ομάδα Τένις συνεχίζει την προσπάθεια διεκδίκησης της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ανδρών, υποδεχόμενη την Τζαμάικα στις 4 και 5 Μαρτίου 2022, στο πλαίσιο των playoffs του World Group II.

Η συνάντηση διοργανώνεται από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) κατόπιν ανάθεσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF).

Τα πέντε ματς, δύο μονά την πρώτη ημέρα, ένα διπλό και δύο μονά τη δεύτερη, θα πραγματοποιηθούν στα κλειστά γήπεδα χωμάτινης επιφάνειας στις εγκαταστάσεις του Ace Tennis Club (Λεωφ. Ανθούσας 9, Παλλήνη).

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Χατζηνικολάου, θα έχει στη διάθεση του για τις αναμετρήσεις με την Τζαμάικα πέντε αθλητές, τους Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη, Αριστοτέλη Θάνο, Αλέξανδρο Σκορίλα.

Η διάθεση των εισιτηρίων αναμένεται να αρχίσει μέσα στο Φεβρουάριο και η τιμή τους έχει οριστεί στα είκοσι (20) ευρώ την ημέρα.

Η προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Η Εθνική μας Ομάδα και το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ευχαριστεί την ITF και όλους όσοι υποστηρίζουν την διοργάνωση.

 

Το Γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Α.

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Τριεθνούς Πρωταθλήματος ΣΑ Σερρών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του open τριεθνούς πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον ΣΑ …