Τρίτη , 16 Ιούλιος 2024

Δελτία Ταυτότητας προπονητών ΕΦΟΑ

Σε συνέχεια του Νόμου 2725/1999 και τον τροποποιήσεών του εκδόθηκε Υπουργική Απόφαση, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ την 26/05/2008 (Τεύχος Β, ΦΕΚ 971/26.05.2008). Η απόφαση αναφέρεται στην Άδεια Ασκήσεως του Επαγγέλματος του Προπονητή Αντισφαίρισης. Με βάση αυτή την απόφαση οι προπονητές αντισφαίρισης, όλων των κατηγοριών, υποχρεούνται να εγγραφούν στο Μητρώο Προπονητών Αντισφαίρισης  της  Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (άρθρο 1) και να αποκτήσουν Δελτίο «Ταυτότητας» Προπονητή (άρθρο 5). Στην ίδια απόφαση περιγράφονται οι υποχρεώσεις των αθλητικών Σωματείων – Μελών της Ε.Φ.Ο.Α. για τους προπονητές που απασχολούν.

Μπορείτε να δείτε το μητρώο των εγγεγραμμένων στην ΓΓΑ μέχρι σήμερα προπονητών Αντισφαίρισης, στην σχετική ιστοσελίδα της: http://gga.gov.gr/images/athlitismos/sxoles_proponiton/mitroo/EFOA.pdf

Οι τυχόν εγγεγραμμένοι και μη εμφανιζόμενοι στο αρχείο, πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Σωματείων και Γυμναστηρίων της ΓΓΑ στο τηλ. 2131316437.

Καλούνται, όσα Σωματεία-Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α. δεν έχουν εφαρμόσει την Υπουργική Απόφαση μέχρι σήμερα, να την εφαρμόσουν άμεσα.

Καλούνται, όσοι προπονητές Αντισφαίρισης πληρούν τις προϋποθέσεις και δεν έχουν κάνει εγγραφή στο Μητρώο Προπονητών Αντισφαίρισης της ΓΓΑ, να το πράξουν άμεσα.

Προκειμένου η ΕΦΟΑ, σε συνεργασία με τον ΣΠΑΕ, να εκδώσει τα προβλεπόμενα Δελτία Ταυτότητας προπονητή, καλεί όλους τους προπονητές να αποστείλουν στην Ομοσπονδία, μέχρι την 2α  Μαρτίου 2018, την επισυναπτόμενη αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η αποστολή των δικαιολογητικών θα γίνεται στη διεύθυνση proponites@efoa.gr  και μόνο.

Η ΕΦΟΑ επισημαίνει, ότι κανένας προπονητής δε θα μπορεί να προπονεί, να συνοδεύει ή να εκπροσωπεί αθλητές, εφόσον δεν έχει Δελτίο Ταυτότητας Προπονητή, το οποίο θα ανανεώνεται κάθε δύο χρόνια.

Οι προπονητές, οι οποίοι είχαν καταθέσει πλήρη δικαιολογητικά και αναφέρονται στην επισυναπτόμενη λίστα, δεν χρειάζεται να στείλουν πρόσθετα στοιχεία παρά μόνο να επαληθεύσουν το email τους, απαντώντας στο σχετικό μήνυμα το οποίο θα τους αποσταλεί και η ταυτότητά τους θα ισχύει μέχρι 31/12/2019.

Οι ταυτότητες, όσων καταθέσουν εγκαίρως τα δικαιολογητικά, θα εκδοθούν εντός του  Μαρτίου και  θα ισχύουν μέχρι 31/12/2019.

Όσοι εμφανίζονται στη λίστα με Ελλείψεις παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΕΦΟΑ, προκειμένου να ενημερωθούν για την συμπλήρωση των ελλείψεων.

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις 4ου Ε1 30ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 4ου Ε1 της 30ης εβδομάδας 2024 που θα …