Πέμπτη , 23 Μάι 2024

Διπλός νικητής ο Γιάννης Ξυλάς και 2η η Δήμητρα Παύλου στη Μυτιλήνη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ITF Juniors Mytilene

Ο Γιάννης Ξυλάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ITF Juniors Mytilene κάνοντας το νταμπλ στη Μυτιλήνη. Μετά την κατάκτηση του διπλού το Σάββατο, ο νεαρός τενίστας κέρδισε και το μονό, χθες Κυριακή (29/09). Στα κορίτσια την καλύτερη εμφάνιση έκανε η Δήμητρα Παύλου που ήταν 2η στο μονό.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Cosmote Mytilene Junior Cup, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 80 αθλητές και αθλήτριες, από 17 χώρες, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από το όμορφο νησί της Μυτιλήνης.

Στον συναρπαστικό τελικό του μονού ο Γιάννης Ξυλάς κέρδισε με ανατροπή τον Κωνσταντίνο Ράπτη με 5-7, 6-2, 7-5, κατακτώντας τον τίτλο στη Μυτιλήνη, όπως και πέρυσι.

Πολύ καλή εμφάνιση και από την Δήμητρα Παύλου που πήρε τη 2η θέση στο μονό των κοριτσιών, χάνοντας από την Ρουμάνα Ana Dinu με 6-4, 6-2. Η 15χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφθασε μάλιστα στον τελικό χωρίς να χάσει σετ.

Στο τελικό του διπλού των αγοριών ο Γιάννης Ξυλάς με συμπαίκτη τον Βαγγέλη Κυπριώτη, επιβλήθηκαν με 6-2, 3-6, 11-9 των Κωνσταντίνου Ράπτη και Φίλιππου Ζαχιώτη.

Στο τελικό του διπλού των κοριτσιών το ελληνικό δίδυμο με την Στυλιανή Ρουσσοπούλου και την Βασιλική Σαμαρά ηττήθηκε με ανατροπή από τις Warda Ait El Bachir (Ολλανδία) Elif Albayrak (Τουρκία), με 4-6, 6-4 και 10-7.

Το Γραφείο Τύπου της ΕΦΟΑ

30/9/2019

Διαβάστε Επίσης

Ε.Φ.Ο.Α.: Ανακοίνωση για την Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση

Οι εκπροσωπήσεις  των Σωματείων – Μελών της Ε.Φ.Ο.Α  που έχουν αποσταλεί μέχρι την 12.05.2024  και …