Σάββατο , 2 Μάρτιος 2024

Δράσεις Ε.Φ.Ο.Α. – Δελτίο Τύπου ¨Το Τένις στα Σχολεία¨

ΔΡΑΣΕΙΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥΡΤΖΙΟ

Το Σάββατο 29-10-2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή Χρήστου Μούρτζιου στην πόλη της Ορεστιάδας.

Μετά την συνάντηση και την γνωριμία με τις προπονήτριες και τους αθλητές του τοπικού ομίλου ακολούθησε  συζήτηση για τις μελλοντικές δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης του αθλήματος.

orestiada

Το Σάββατο 22-10 και την Κυριακή 23-10-2016 πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Χρήστο Μούρτζιο σε συνεργασία με  τη σύμβουλο Φυσικής Αγωγής κ. Φατσέα Αδαμαντία – Δελτίο Τύπου  και τους εκπροσώπους των ομίλων, σεμινάριο με θέμα «Το τένις στο σχολείο».

Το ενδιαφέρον των 70 συμμετεχόντων Κ.Φ.Α. και προπονητών ήταν πολύ μεγάλο. Το θεωρητικό μέρος πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του  ξενοδοχείου Plaza ενώ το πρακτικό μέρος στα γήπεδα του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εσωτερικό τουρνουά του Ρ.Ο.Α με μεγάλη συμμετοχή,  όπου ξεχώρισε κυρίως η κατηγορία των ζευγαριών η οποία δημιουργήθηκε  από τους γονείς  και τα παιδιά  τους.

Ακολούθως την Δευτέρα  24-10 ακολούθησε επίσκεψη και παρακολούθηση των προπονήσεων σε όλους τους ομίλους αντισφαίρισης του νησιού.

mourtziosmourtzios1mourtzios2mourtzios4

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις 2ου Ε1 10ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 2ου Ε1 της 8ης εβδομάδας 2024 που θα …