Δευτέρα , 24 Ιούνιος 2024

Δράσεις Ε.Φ.Ο.Α. για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού BEACTIVE

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, η Ε.Φ.Ο.Α. με τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Χρήστο Μούρτζιο και σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη της Καβάλας και τον Διευθυντή του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ποταμουδίων Καβάλας πραγματοποίησε το πρόγραμμα  school tennis.

Στο ανωτέρω πρόγραμμα συμμετείχαν 170 μαθητές/τριες και παρευρέθησαν οι γονείς των συμμετεχόντων και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

 

 

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, η Ε.Φ.Ο.Α. με τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Μιχάλη Αδαλόγλου και σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη της Πτολεμαΐδας και τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων πραγματοποίησε το πρόγραμμα  school tennis

  • Στις 26-09-2017 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, με την συμμετοχή 200 μαθητών/τριών όλων των τάξεων του σχολείου. Στην εκδήλωση παρευρέθη το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.
  • Στις 27-09-2017 στο 2ο Δημοτικό σχολείο Πτολεμαΐδας, με την συμμετοχή 180 μαθητών/τριών του σχολείου. Στην εκδήλωση παρευρέθη το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, η Ε.Φ.Ο.Α. με τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Χρήστο Τοκατλίδη και σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Καστοριάς και τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων πραγματοποίησε το πρόγραμμα  school tennis

  • Δευτέρα 2 Οκτωβρίου:

Στο Δημοτικό Σχολείο Μεσοποταμίας Καστοριάς με την συμμετοχή 168 μαθητών/τριων παρουσία των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας και αντιπροσωπείας γονέων και

  • Τρίτη 10 Οκτωβρίου:

Στο κλειστό γυμναστήριο Χιλιόδεντρου Καστοριάς με την συμμετοχή 98 μαθητών/τριων παρουσία του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου.

     

 

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Τριεθνούς Πρωταθλήματος ΣΑ Σερρών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του open τριεθνούς πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον ΣΑ …