Τρίτη , 16 Ιούλιος 2024

Δράσεις Ε.Φ.Ο.Α. στην Α΄ Ένωση: Μάιος 2017

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥΡΤΖΙΟ

Στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης και διάδοσης  του αθλήματος της αντισφαίρισης από την  Ε.Φ.Ο.Α. κατά τον μήνα Μάιο από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Χρήστο Μούρτζιο πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω δράσεις:

4/5/17     Street tennis στην κεντρική πλατεία των Σερρών, με την συμμετοχή 23 Δημοτικών σχολείων και 1200 περίπου μαθητών/τριών, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν  το άθλημα της αντισφαίρισης.

5/5/17   Μαθητιάδα στην Καβάλα.

Η Μαθητιάδα αποτελεί μια μικρογραφία των Ολυμπιακών Αγώνων με την συμμετοχή 800 μαθητών/τριών Γυμνασίων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το άθλημα της αντισφαίρισης πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα τέννις της Καλαμίτσας στην Καβάλα και το παρακολούθησαν εκατοντάδες μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων της πόλης.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία των κ.κ. Ντάφλου Γιώργου Διευθυντή Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, του Περιφερειακού Διευθυντή Αν. Μακεδονίας και Θράκης Κεραμάρη Παναγιώτη, του Διευθυντή Α/βμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας Μπαντίκου Κων/νου, του Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας Βαγενά Απόστολου καθώς και  των συμβούλων Φ.Α Κωνσταντινίδου Ξανθής και Αμπατζόγλου Γιώργου.

6/5/17  Σεμινάριο στους Κ.Φ.Α. του Νομού Ξάνθης.

Στα πλαίσια του προγράμματος «Το τέννις στο σχολείο» και της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών Φ.Α., πραγματοποιήθηκε σεμινάριο στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Ξάνθης, με την συνεργασία της συμβούλου Φ.Α. Κωνσταντινίδου Ξανθής,  έτσι ώστε να υπάρξει συνέχεια της υλοποίησης του προγράμματος στις σχολικές τους μονάδες.

13-14/5/2017 Σεμινάριο προπονητών  στην Α΄ Ένωση.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης και διάδοσης του αθλήματος της αντισφαίρισης στην Ελλάδα, η Α΄ Ένωση, σε συνεργασία με την  Ε.Φ.Ο.Α., διοργάνωσε εκπαιδευτική διημερίδα προπονητών, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Τιτάνες της Ν. Περάμου Καβάλας, με βασικό ομιλητή τον κ. Mike Barrell, με θέμα «Χτίζοντας σπουδαίους μικρούς αθλητές» και τη συμμετοχή 45 προπονητών και φοιτητών των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και Σερρών.

19-20/5/2017 Διεθνές Συνέδριο Κομοτηνής – Σεμινάριο με θέμα «Το τέννις στο δημοτικό σχολείο (από τη θεωρία στη πράξη) και βιομηχανική ανάλυση του σερβίς.

30/5/2017     Επίσκεψη 9o Δημοτικό σχολείο Καβάλας, με την συμμετοχή περίπου 200 μαθητών/τριών και31/5/2017 Επίσκεψη στο Δημοτικό σχολείο Αγίου Λουκά Καβάλας, με την συμμετοχή περίπου 200 μαθητών/τριών.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις 4ου Ε1 30ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 4ου Ε1 της 30ης εβδομάδας 2024 που θα …