Δευτέρα , 4 Μάρτιος 2024

Δράσεις Ε.Φ.Ο.Α.: Σχολικός Αθλητισμός Δ΄Αθήνας

Στα πλαίσια του προγράμματος «Σχολικός Αθλητισμός Δ’ Αθήνας» στο Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τις 21 έως και τις 25/5/2018 διεξήχθησαν αθλητικές δραστηριότητες που αφορούσαν την Αντισφαίριση, την Υδατοσφαίριση, την Αντιπτέριση, την Τοξοβολία, το Τζούντο, το Ποδόσφαιρο, την Καλαθοσφαίριση και τα Λειτουργικά Παιχνίδια.

Στις δραστηριότητες αυτές που διοργανώθηκαν από τους φορείς, Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας), την Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Νότιας Αθήνας, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τους Δήμους Μοσχάτου – Ταύρου, Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης, Αλίμου, Αγίου Δημητρίου, Ελληνικού – Αργυρούπολης και Γλυφάδας, συμμετείχαν 9.200 μαθητές από όλα τα Γυμνάσια της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης συμμετείχε με τα αθλήματα της Αντισφαίρισης και της Ξυλορακέτας, στην επιτυχή διεξαγωγή των οποίων συνέβαλαν, το ΤΕΦΑΑ της ειδικότητας Αντισφαίρισης με τον υπεύθυνο Καθηγητή κ. Νίκο Γρίβα  και την Καθηγήτρια κ. Στέλλα Αγρότου, οι προπονητές των σωματείων του Παλαιού Φαλήρου (Α.Σ. Πέρα, Α.Ο. Ταταύλα Κωνσταντινουπόλεως και Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου) καθώς και ο Πρόεδρος της Ξυλορακέτας κ. Γ. Κοσμάς με τους προπονητές του ανωτέρω αθλήματος.

Επίσης θα πρέπει να τονιστεί ότι στη επιτυχή διοργάνωση συνέβαλε και η άψογη συνεργασία της ΕΦΟΑ δια του Τεχνικού της Διευθυντή κ. Ι. Σγούρου  με την Διευθύντρια του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Δ’ Αθήνας κ. Μ. Τσανάκα.

Κατά την τελευταία ημέρα των αθλητικών αυτών δραστηριοτήτων, παρευρέθησαν στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού με επικεφαλής τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για την επιτυχία της διοργάνωσης.

 

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις 2ου Ε1 10ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 2ου Ε1 της 8ης εβδομάδας 2024 που θα …