Παρασκευή , 24 Μάι 2024

Δράσεις Ε.Φ.Ο.Α.: Τένις στα Σχολεία

Με συμμετοχή του Πρωτέα το πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Α.

«Τένις στα Σχολεία»

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), στην προσπάθεια προώθησης και διάδοσης του Τένις στην Ελλάδα, υλοποιεί πρόγραμμα ανάπτυξης του αθλήματος με την ονομασία «Τένις στα Σχολεία».

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς Πρωτέας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Ομοσπονδίας, συμμετείχε στην παρουσίαση του αθλήματος, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Μιχάλη Αδάλογλου.

Τα παιδιά, όλων των τάξεων, πληροφορήθηκαν για τα οφέλη που προσφέρει η ενασχόληση με το Τένις και τον αθλητισμό γενικότερα, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, στο ωραίο αυτό άθλημα, γεμίζοντας χαρά, ικανοποίηση και ενθουσιασμό.

Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και δραστηριότητες επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι παιδεία και αθλητισμός είναι έννοιες αλληλένδετες και ότι βασική επιδίωξη του σχολικού αθλητισμού είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν, να αποκομίζουν από την κάθε διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης Παιδείας, που ο Αθλητισμός δύναται να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της προσωπικής υπέρβασης.

Η Διοίκηση του Πρωτέα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την Ε.Φ.Ο.Α. και προσωπικά τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Μιχάλη Αδάλογλου, τον Διευθυντή και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 9ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς για την άψογη υποδοχή, φιλοξενία και συνεργασία και παράλληλα να τους συγχαρεί γιατί όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και προσοχή, αλλά πρωτίστως άριστη συμπεριφορά και διαγωγή!

kast

kast1

kast2

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα FB του ΠΡΩΤΕΑ:

Proteas Kastoria Tennis Club

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α η προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2024 που θα …