Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024

Ε.Φ.Ο.Α.: Ανακοίνωση για Αθλητές-τριες U18 ITF Πρωταθλημάτων

Προς : Όλους τους ενδιαφερόμενους Αθλητές-τριες

Η International Tennis Federation ζητάει από την Ομοσπονδία 3 φορές τον χρόνο να στέλνει τους 75 πρώτους αθλητές-τριες Junior στην κατηγορία κάτω των 18 ετών. Αυτή η βαθμολογία χρησιμοποιείται στα διεθνή πρωταθλήματα για τη σειρά προτεραιότητας των αθλητών-τριων που δεν έχουν βαθμολογία στο εξωτερικό.

Για την αποφυγή λαθών από μέρους μας στον τρόπο με τον οποίο δηλώνονται οι αθλητές στο εξωτερικό παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε στο επισυναπτόμενο έγγραφο το όνομα του αθλητή στα Λατινικά στην διπλανή στήλη που είναι κενή και βάλετε και την ημερομηνία γεννήσεως του αθλητή με τον τρόπο που υπάρχει στο παράδειγμα στην 1η πρώτη γραμμή με κίτρινο χρώμα.

Απαραίτητο είναι να δηλώνεται παντού το όνομα του αθλητή όπως αναγράφεται σε επίσημο έγγραφο (ταυτότητα, διαβατήριο) ούτως ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα. Παράδειγμα: αν ο αθλητής δηλώνεται σαν GIORGOS PAPADOPOULOS και υπάρχει στα μητρώα της Ε.Φ.Ο.Α. σαν ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (GEORGIOS PAPADOPOULOS) το σύστημα τον λαμβάνει σαν άλλο αθλητή με αποτέλεσμα να μην παίρνει την βαθμολογία που του αντιστοιχεί.

Προκειμένου η επόμενη βαθμολογία να σταλεί με τον σωστό τρόπο, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το αρχείο επισυναπτόμενο αρχείο συμπληρωμένο μέχρι την Πέμπτη 9/6/2016 στο e-mail tereza.tabossi@efoa.gr.

Για να δείτε τη λίστα με τα ονόματα των αθλητών πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Λίστα Αθλητών/τριων U18

Ευχαριστούμε

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Superior με διπλό κρεβάτι: 120€ Μονόκλινο: 93€ …