Πέμπτη , 20 Ιούνιος 2024

Ε.Φ.Ο.Α.: Προετοιμασία Έκδοσης Αθλητικής Ταυτότητας – Έλεγχος Φωτογραφιών

Προετοιμασία έκδοσης Αθλητικής Ταυτότητας. ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Σε όλα τα Σωματεία (μέσω των Ενώσεων) η Ομοσπονδία έχει στείλει ήδη για έλεγχο τις φωτογραφίες των αθλητών και αθλητριών τους, οι οποίοι έχουν υποβάλει πλήρη στοιχεία για έκδοση Δελτίου Ταυτότητας.

Οι φωτογραφίες για πολλούς λόγους (λάθη στα αρχεία που μας στείλατε, δικά μας λάθη μεταφοράς, κτλ.) αναμένουμε να έχουν σφάλματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι άλλο το όνομα της φωτογραφίας και άλλος ο αθλητής.

Παρακαλούμε θερμά να ελέγξετε αυτές τις φωτογραφίες και

  1. Όποια φωτογραφία είναι άσχετη με όνομα, απλά την διαγράφετε.
  2. Όποια φωτογραφία αναγνωρίζετε αλλά έχει λάθος όνομα, την μετονομάζετε, βάζοντας το κανονικό όνομα, φροντίζοντας το όνομα να περιέχει ΜΟΝΟ τον Αριθμό Μητρώου
  3. Αν εντοπίσετε να λείπει φωτογραφία αθλητή, θα ήταν ιδανικό να ανεβάσετε μέσα στο Folder του Συλλόγου τις φωτογραφίες που λείπουν, με όνομα ΜΟΝΟ τον Αριθμό Μητρώου του αθλητή και ιδανικά σε διαστάσεις (πλάτος x ύψος) 480×640 (αναλογία 3:4)

Γενικά, στις αλλαγές/διαγραφές/προσθήκες θα μας εξυπηρετούσε πολύ να σημειώνετε τους Αριθμούς Μητρώου που ενεπλάκησαν και τι χρειάστηκε να γίνει. Αυτά τα δεδομένα να τα μας στείλετε με e-mail με τίτλο: ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (όνομα σωματείου).

Η όλη διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Για όποια ερώτηση Ενώσεως  ή Συλλόγου μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή με την Ομοσπονδία  info@efoa.gr  ή τον σύμβουλο  μηχανογράφησης & μέλος της Eπιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Κ.Κουτσάφτη, email: kkoutsa@yahoo.gr

Από την  ΕΦΟΑ,

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Σύμβουλος επί Κανονιστικών Θεμάτων &

ΗλεκτρονικήςΔιακυβέρνησης

 

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Τριεθνούς Πρωταθλήματος ΣΑ Σερρών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του open τριεθνούς πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον ΣΑ …