Τρίτη , 16 Ιούλιος 2024

Έλληνες Αθλητές – Διεθνείς Διακρίσεις

Μετά την εξαιρετική πορεία της Μαρίας Σάκκαρη και την πρώτη εμφάνιση του Στέφανου Τσιτσιπά στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon, η προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε με σημαντικές επιτυχίες και άλλων Ελλήνων αθλητών σε διεθνή τουρνουά.

Συγκεκριμένα τους δεύτερους τους διεθνείς τίτλους μέσα σε μια εβδομάδα κατέκτησαν οι Ελληνίδες αθλήτριες Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Εμμανουέλα Αντωνάκη

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ  μετά το Ισραήλ  κατάφερε να αναδειχτεί νικήτρια και στην Σερβία σε τουρνουά 15.000 $.

Στο Ισραήλ η Ελληνίδα αθλήτρια επικράτησε στον τελικό της Γαλλίδας Estelle Cascino με 76 63 και στην Σερβία της Ουκρανής Chernyshova Maryna 36 76 63

Η Εμμανουέλα Αντωνάκη μετά το Preveza Cup κατέκτησε και στην Κέρκυρα το ITF Juniors 2017 επικρατώντας στον τελικό της Ρωσίδας Ksenia Domnina με 64 64.

Στην ίδια διοργάνωση την πρώτη θέση στα διπλά αγοριών κατέκτησαν οι Σκορίλας Αλέξανδρος & Τσιτσιπάς Πέτρος επικρατώντας στον τελικό των Πεντούση Πάρη & Loukas με 64 64.

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Driekleur Challenger Zeeland 25.000 $ στο Middelburg της Ολλανδίας, καθώς ηττήθηκε στον τελικό από την Arantxa Rus, Νο. 1 στο ταμπλό και Νο. 157 στην παγκόσμια κατάταξη με 36 62 63.

Η Βαλεντίνη κέρδισε τον τίτλο στο διπλό μαζί με την Bibiane Schoofs από την Ολλανδία.

Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς εκ μέρους του Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α συγχαίρει τους Έλληνες αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους διοργανωτές για τις άψογες διοργανώσεις που πραγματοποιούν και προβάλλουν τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις 4ου Ε1 30ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 4ου Ε1 της 30ης εβδομάδας 2024 που θα …