Κυριακή , 29 Ιανουάριος 2023

Ευρωπαϊκή Γενική Συνέλευση Τοιχοσφαίρισης

Στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο 5/5/2018 και στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Ομαδικού Πρωταθλήματος (ETC1-2) Τοιχοσφαίρισης, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας SQUASH.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, η ΕΦΟΑ εκπροσωπήθηκε από τους Αθανάσιο Πηλιούνη, Διευθυντή Αγωνιστικού Σχεδιασμού και Μέλος της Επιτροπής Τοιχοσφαίρισης καθώς  και από τον Νικόλαο Δημητριάδη Μέλος της Επιτροπής Τοιχοσφαίρισης της ΕΦΟΑ και Πρόεδρο της ΠΕΦΤ.

Στο διήμερο της  Συνδιάσκεψης, συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα σχετικά με την ανάπτυξη της Τοιχοσφαίρισης στην Ευρώπη άλλα και η προσπάθεια της Οικογένειας της Τοιχοσφαίρισης, για να ενταχθεί στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024.

Επισημαίνουμε ότι, ανακοινώσεις του ηλεκτρονικού περιοδικού squash.gr, καθώς και κάθε άλλου ηλεκτρονικού ή έντυπου μέσου, δεν εκφράζουν την άποψη της Ε.Φ.Ο.Α., εφόσον δεν προέρχονται από αναπαραγωγή δελτίων τύπου της ή δηλώσεις των Οργάνων που την εκπροσωπούν, σύμφωνα με την νόμιμη εκπροσώπησή της.

Διαβάστε Επίσης

Αγωνιστικός Σχεδιασμός & Αγωνιστικό Πρόγραμμα Τοιχοσφαίρισης 2023

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. ο Αγωνιστικός Σχεδιασμός & το Αγωνιστικό Πρόγραμμα της Τοιχοσφαίρισης του 2023 …