Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024
FED CUP 2018 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

FedCup – Τατόι Club: Η Ελλάδα κληρώθηκε με Δανία και Αίγυπτο

Τα εμπόδια της Δανίας και της Αιγύπτου θα κληθεί να ξεπεράσει η Εθνική ομάδα τένις γυναικών, προκειμένου να προκριθεί στην τελική φάση του Γκρουπ II της Εύρω-αφρικανικής Ζώνης του Fed Cup που αρχίζει αύριο Τετάρτη (18/04) στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club. Με επικεφαλής την Μαρία Σάκκαρη, η ελληνική ομάδα έχει πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει το Σάββατο την άνοδο στο Γκρουπ Ι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Στην κλήρωση που έγινε σήμερα Τρίτη στο ΤΑΤΟΪ Club, η Εθνική Ελλάδας έπεσε τον 1ο όμιλο μαζί με την Αίγυπτο και τη Δανία. Στο 2ο όμιλο κληρώθηκαν η Νορβηγία, η Βοσνία Ερζεγοβίνη, το Λουξεμβούργο και το Ισραήλ.

Οι αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αρχίζουν αύριο Τετάρτη (18/04) στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club. Για τον όμιλο της Εθνικής μας θα βρεθούν αντιμέτωπες η Δανία με την Αίγυπτο. Η ελληνική ομάδα έχει ρεπό και θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της την Πέμπτη (19/04) στις 11 το πρωί, οπότε και θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο, ενώ την Παρασκευή (20/04) θα παίξει με τη Δανία που είναι επικεφαλής του 1ου ομίλου.

Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου περιλαμβάνει τις συναντήσεις, Βοσνία – Λουξεμβούργο και Νορβηγία – Ισραήλ.

Τα κανάλια novasports θα μεταδώσουν την Τετάρτη τη συνάντηση της Βοσνίας με το Λουξεμβούργο (ώρα έναρξης 11πμ.) Το πρόγραμμα κάθε συνάντησης περιλαμβάνει δύο αγώνες στο απλό και έναν στο διπλό.

Την ελληνική ομάδα στελεχώνουν οι Μαρία Σάκκαρη (Νο49 στον κόσμο), Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο 171), Ελένη Κορδολαίμη (Νο 504) και Εμμανουέλα Αντωνάκη (Νο 1212), υπό τις οδηγίες του Τάσου Μπαβέλα.

Οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα προκριθούν στα play-off της ανόδου, που θα γίνουν το Σάββατο. Η πρώτη ομάδα του 1ου ομίλου θα αναμετρηθεί με την δεύτερη του 2ου ομίλου και εναλλάξ, με τις δυο νικήτριες ομάδες να εξασφαλίζουν την άνοδο στην 1η κατηγορία του Fed Cup.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 3η θέση θα αναμετρηθούν στα play-off της παραμονής και η 4η ομάδα από τον 2ο όμιλο θα υποβιβαστεί απευθείας στην 3η κατηγορία.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τη www.viva.gr, ενώ στη διάρκεια των αγώνων θα πωλούνται εισιτήρια και από την είσοδο του TATΟΪ Club.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ΠΑΥΛΕΙΑ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη για το Open Ανδρών Παύλεια 2024 Για να δείτε την …