Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024
FED CUP 2018 TATOI CLUB

Fed Cup – Τατόι Club: Αλέξης Ζητρίδης «Πολύ θετικό ξεκίνημα, σίγουροι για την οργανωτική και την αγωνιστική επιτυχία»

«Πολύ θετικό το ξεκίνημα. Ωραίοι και δυνατοί αγώνες σε κορυφαίες εγκαταστάσεις. Μια πρεμιέρα ανάλογη της σπουδαιότητας της διοργάνωσης. Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά μας, αλλά και η ευθύνη που έχουμε αναλάβει. Είμαι σίγουρος για την οργανωτική επιτυχία και θέλω να πιστεύω και για την αγωνιστική. Η Εθνική μας είναι το λογικό φαβορί για την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Έχει την καλύτερη ομάδα και με την υποστήριξη του κοινού θα πετύχει τον στόχο της».

 Λόγια του πολύ πεπειραμένου σε μεγάλες διοργανώσεις Αλέξη Ζητρίδη. Ο διευθυντής της διοργάνωσης του Fed Cup στο ΤΑΤΟΪ Cup, συνέχισε μιλώντας για την κορυφαία διοργάνωση Τένις που διεξάγεται από σήμερα (18/09) έως και το Σάββατο:

«Θέλουμε να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τένις των Γυναικών. Το Fed Cup είναι η σημαντικότερη διοργάνωση τένις στον κόσμο σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων.

Η εμπειρία μας από τη διοργάνωση εξόχως σημαντικών επαγγελματικών τουρνουά κατά το παρελθόν στη χώρα μας, είναι η εγγύηση για την επιτυχία των αγώνων του Group II της Εύρω-αφρικανικής ζώνης του FedCup. Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων με ισχυρούς δεσμούς μεταξύ μας, οι οποίοι αγαπάμε το τένις και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε στο τέλος της εβδομάδας οι επτά Εθνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στο ΤΑΤΟΪ Club, να είναι απόλυτα ικανοποιημένες. Βεβαίως πολύ σημαντική είναι η συνεισφορά των ανθρώπων του ΤΑΤΟΪ Club που αγκάλιασαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Και θα ήθελα να τους ευχαριστήσουμε δημόσια.

 Ο Αλέξης Ζητρίδης συμπλήρωσε: «Οι συνθήκες εδώ στο ΤΑΤΟΪ είναι εξαιρετικές. Και θα το διαπιστώσουν όλοι όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Η εμπιστοσύνη που δείχνει η ITF στην ΕΦΟΑ είναι το διαβατήριο για τη διεξαγωγή στη χώρα μας τόσο σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων. Το τέλος των αγώνων, μπορεί να είναι η αφετηρία της διεξαγωγής σπουδαίων τουρνουά στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Βεβαίως, πάνω από όλα, ελπίζουμε το Σάββατο το απόγευμα να πανηγυρίσουμε την άνοδο της Εθνικής Γυναικών στο πρώτο γκρουπ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 Και κατέληξε: «Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα τέσσερα κορίτσια της Εθνικής, στις Μαρία (Σάκκαρη), Βαλεντίνη (Γραμματικοπούλου), Ελένη (Κορδολαίμη) και Εμμανουέλα (Αντωνάκη)».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ΠΑΥΛΕΙΑ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη για το Open Ανδρών Παύλεια 2024 Για να δείτε την …