Σάββατο , 25 Μάι 2024

Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει τη Μαρία Σάκκαρη

Η Εθνική Τράπεζα χορηγός της αθλήτριας του τένις Μαρίας Σάκκαρη

 Αθήνα, 5, Ιουλίου 2016.

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, έχει μακρά ιστορία στην υποστήριξη του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι». Εκτός από χορηγίες διαφόρων Εθνικών και Διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων και αθλητικών Ομοσπονδιών, η Εθνική Τράπεζα υποστηρίζει ταλαντούχες ομάδες και μεμονωμένους αθλητές, στην προσπάθειά τους να προετοιμαστούν και να συμμετάσχουν σε Διεθνείς αγώνες υψηλού επιπέδου, συμβάλλοντας διαχρονικά σε μοναδικές διακρίσεις για την Ελλάδα, εμπνέοντας τη νέα γενιά.

Για το σκοπό αυτό, η ΕΤΕ θα χρηματοδοτήσει την 21χρονη τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, ο οποία έκανε την Ελλάδα υπερήφανη λίγες ημέρες πριν, μετά τη νίκη της επί της Saisai Zheng, και στη συνέχεια με τον πολύ δύσκολο αγώνα της απέναντι στην Venus Williams (8η στην Παγκόσμια κατάταξη), στο 2ο γύρο του Γουίμπλεντον, του αρχαιότερου και πιο διάσημου τουρνουά τένις στον κόσμο.

Μετά την επιτυχημένη πορεία της στο Γουίμπλεντον, κατατάσσεται 99η στον κόσμο. Η διακεκριμένη νεαρή αθλήτρια έχει εργαστεί σκληρά στο δρόμο προς την κορυφή και δεν βασίζεται μόνο στο ταλέντο της, αλλά  και στον καλό χαρακτήρα της και στην ισχυρή θέλησή της.

 Η Εθνική Τράπεζα έχει δεσμευτεί να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα και τις προσπάθειες της ταλαντούχου νέας γενιάς στην Ελλάδα και για τον σκοπό αυτό θα χρηματοδοτήσει τη Μαρία, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθειά της και να επιβραβεύσει την αφοσίωσή της στην επίτευξη του στόχου της.

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α η προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2024 που θα …