Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024

Η΄Ένωση: Σχολή Διαιτησίας Εθνικού Επιπέδου

Η Η΄  Ένωση διοργανώνει Σχολή Διαιτησίας ITF National School στις 11 και 12 Ιουνίου 2016, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) και με τις συνεργασίες του Συνδέσμου Διαιτητών Αντισφαίρισης Ελλάδος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας και της Αθλητικής Ένωσης Πόρτο Ράφτη (Α.Ε.ΠΟ.Ρ) που θα διεξαχθεί, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο αναλυτικό πρόγραμμα, σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μαρκοπούλου (κεντρική πλατεία) καθώς επίσης και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Α.Ε.ΠΟ.Ρ στο Αυλάκι. Κύριος στόχος της σχολής αυτής είναι η ποιοτική αναβάθμιση των Πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ΕΦΟΑ, με την παρουσία καταρτισμένων διαιτητών σε αυτά. Εισηγήτριες της σχολής θα είναι η κα. Ταμπόση Τερέζα (White Badge Referee) και η κα. Πατσουράκου Ντόρα (White Badge Chair Umpire-Referee).

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν τις σημειώσεις της σχολής, έντυπο υλικό σχετικά με τους κριτές γραμμών και τη διαιτησία και, μετά την ολοκλήρωση γραπτής δοκιμασίας, θα απονεμηθεί επίσημο δίπλωμα της ITF Εθνικού Επιπέδου. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία για πρακτική στις τεχνικές των κριτών γραμμών και των διαιτητών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Σχολή Διαιτησίας, να δηλώσουν συμμετοχή στο fax της Η΄ Ένωσης: 210-7563173 ή στο email: h_enosi@yahoo.gr, έως την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, συμπληρώνοντας την συνημμένη αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο της Η΄ Ένωσης: 210-7563170-172 έως ώρα 15:00 ή στο τηλέφωνο της Αθλητικής Ένωσης Πόρτο Ράφτη (ΑΕΠΟΡ) 22990-78200 απογευματινές ώρες (17:00 – 20:00)

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γενικός Γραμματέας

Ευάγγελος Πετρόχειλος                                       Κώστας Γιακουμής

Για να δείτε το πρόγραμμα της σχολής διαιτησίας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

 Πρόγραμμα Σχολής Διαιτησίας Εθνικού Επιπέδου

Για να δείτε την αίτηση συμμετοχής στη σχολή διαιτησίας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αίτηση Συμμετοχής-Σχολής Διαιτησίας

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Superior με διπλό κρεβάτι: 120€ Μονόκλινο: 93€ …