Παρασκευή , 24 Μάρτιος 2023

Η Ελλάδα ηττήθηκε με 4-1 από τη Βουλγαρία

Η Βουλγαρία επικράτησε με 4-1 στη συνάντηση-μπαράζ με την Ελλάδα για το Davis Cup by BNP Paribas (2η Ευρωαφρικάνικη Ζώνη), που ολοκληρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α Ηλιούπολης. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η βουλγαρική ομάδα παραμένει στην 2η κατηγορία ενώ η ελληνική υποβιβάζεται στην 3η. Τη μοναδική ελληνική νίκη σημείωσε ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς ο οποίος επιβλήθηκε σήμερα του Dinko Halachev με 7-6(2), 6-1.

Στον τελευταίο αγώνα της συνάντησης ο Χάρης Καπόγιαννης, Νο 4 της ελληνικής ομάδας αντιμετώπισε τον Dimitar Kutrovsky, No 2 της Βουλγαρίας. Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο σετ (7-5) αλλά μετά ο Kutrovsky (Νο 344 κόσμου) επέβαλε την ανωτερότητά του κι έφτασε στη νίκη με συνολικό σκορ 5-7, 6-0, 6-1.

«Δεν ήταν θέμα κούρασης. Μετά το πρώτο σετ ο αντίπαλός μου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και μπορώ να πω ότι ήταν λίγο τυχερός σε κάποιες μπάλες στο τρίτο σετ. Από την πλευρά μου έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα» τόνισε ο Καπόγιαννης.

Διαβάστε Επίσης

IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Cub: Αιτήσεις συμμετοχής για Ball Kids

Το ΤΑΤΟΪ Club διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του το Τουρνουά Tennis, IMG FutureStars, που θα διεξαχθεί την εβδομάδα Δευτέρα …