Πέμπτη , 18 Ιούλιος 2024

Η Βαλεντίνη απέκλεισε την Παπαμιχαήλ

Νικήτρια βγήκε από τον ελληνικό εμφύλιο η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου η οποία επικράτησε της Δέσποινας Παπαμιχαήλ με 7-5, 6-2 και θα αντιμετωπίσει αύριο (19/4) στον ημιτελικό την Μαρία Σάκκαρη σε έναν ακόμα εντυπωσιακό και πολύ δυνατό αγώνα για την 6η εβδομάδα του 4th Hellenic Zeus ITF Pro Circuit. H Μαρία Σάκκαρη κέρδισε στα προημιτελικά την Ισπανίδα Cervera Vazquez Lucia με 4-6, 6-1, 5-0 ret.

Στα Διπλά η Δέσποινα Παπαμιχαήλ με τη Μαρία Σάκκαρη πέρασαν στον τελικό αφού κέρδισαν τις Benoit(BEL)/Zimmerman(BEL) με 6-0, 6-1 και θα αντιμετωπίσουν αύριο τις Γραμματικοπούλου/Dzalamidze (RUS) που νίκησαν τις Versteeg (NED)/Schuurs (NED) με 6-4, 7-6(4). Αύριο ξεκινάνε οι προκριματικοί αγώνες της 7ης και τελευταίας εβδομάδας στο Lyttos Beach Hotel της Χερσονήσου.

Διαβάστε Επίσης

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ & ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ( ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες εισακτέων και απορριπτέων για τη Σχολή Προπονητών Αντισφαίρισης , Τοιχοσφαίρισης και …