Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Η Βουλγαρία προηγείται 2-0 την πρώτη ημέρα

Η Βουλγαρία προηγείται με 2-0 της Ελλάδας μετά την πρώτη ημέρα των αγώνων-play out για το Davis Cup by BNP Paribas (2η Ευρωαφρικάνικη Ζώνη). Στον δεύτερο αγώνα του Απλού ο Dimitar Kutrovsky νίκησε τον Θόδωρο Αγγελίνο με 6-4, 6-3, 1-6, 6-3.

Ο Αγγελίνος είχε την ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο σετ καθώς προηγήθηκε με 4-1. Όμως ο Kutrovsky απάντησε με ένα σερί 0-6 και πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο δεύτερο σετ ο Kutrovsky έκανε νωρίς break κι έφτασε στο 2-4. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε break back αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Ο Kutrovksy πήρε το σετ με νέο break στο 9ο game.

O Αγγελίνος μπήκε αποφασισμένος στο 3ο σετ και μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε το σετ με 6-1. Στο 4ο όμως σετ άρχισε να υποφέρει από κράμπες κι αναγκάστηκε να πάρει ιατρικό τάιμ-άουτ. Στα τελευταία games δυσκολευόταν ακόμη και στην κίνηση και ο Kutrovsky επωφελήθηκε για να πάει από το 0-3 στο 6-3.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξέσπασε σε λυγμούς όταν πήγε στον πάγκο μετά το τέλος του αγώνα: «Στο τέταρτο σετ ένιωσα κράμπες σε όλο μου το σώμα. Μετά ήταν δύσκολο να συνεχίσω και να παίξω όπως ήθελα. Προσπάθησα όμως. Λυπάμαι δεν μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο. Στο τέλος έπαιζα πιο πολύ με την ψυχή. Κρίμα γιατί είχα αρχίσει να γυρίζω το ματς. Πιστεύω ότι θα τον κέρδιζα αν δεν μου τύχαινε ο τραυματισμός» δήλωσε.

 

Διαβάστε Επίσης

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Αντισφαίρισης σχολικού έτους 2023-2024: Κληρώσεις & Πρόγραμμα Αγώνων

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α οι κληρώσεις του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος 2024 Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε …