Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Cub: Αιτήσεις συμμετοχής για Ball Kids

Το ΤΑΤΟΪ Club διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του το Τουρνουά Tennis, IMG FutureStars, που θα διεξαχθεί την εβδομάδα Δευτέρα 24 Απριλίου με Κυριακή 30 Απριλίου.

Αυτή τη χρονιά, ως επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης του«IMG Future Stars» αναλαμβάνει η Tennis Europe, ενώ το τουρνουά διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ).Η διοργάνωση του δεύτερου τουρνουά IMG Future Stars, θα περιλαμβάνει αγώνες 48 παικτών, ανάμεσα στα καλύτερα 24 αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών από όλον τον κόσμο, καθώς και ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα έπειτα από τους αγώνες της κάθε ημέρας. 

Θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να βιώσουν τον παλμό ενός διεθνούς τουρνουά tennis συμμετέχοντας ενεργά σε αυτό, προσκαλούμε τα παιδιά ηλικίας 10 – 16 ετών, με εμπειρία στο άθλημα του tennis, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση ως Ball Kids.

Τα Ball Kids θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν το exhibition match που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου μεταξύ δύο κορυφαίων παικτών της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς και τους ημιτελικούς και τελικούς των συμμετεχόντων του τουρνουά το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Απριλίου.

Η δήλωση ενδιαφέροντος θα γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής για Ball Kids (να αναρτηθεί η επισυναπτόμενη φόρμα)μέχρι την Τρίτη 21 Μαρτίου.

BALL KIDS_FORM_2023

Οι συμπληρωμένες φόρμες θα πρέπει να αποσταλούν με e-mail στο Tennis@tatoiclub.com

Τα Ball Kids έχουν έναν σημαντικό και υπεύθυνο ρόλο στα τουρνουά tennis και η παρουσία τους είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης. Η κύρια ευθύνη τους είναι να συλλέγουν τις μπάλες του tennis γρήγορα και αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς να αποσπούν τους παίκτες από τη συγκέντρωσή τους. Έτσι, η διατήρηση του ρυθμού του παιχνιδιού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις δικές τους κινήσεις, ενώ παράλληλα έχουν τη χαρά να βρίσκονται κοντά στα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του παγκόσμιου tennis. 

Η τελική επιλογή των παιδιών θα πραγματοποιηθεί από τις Υπεύθυνες των Ball Kids, Κατερίνα Παϊσίου & Εμμανουέλα Χόνδρου και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις μας στο ΤΑΤΟΪ Club. 

 

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση για τα Ε1 Πρωταθλήματα

Μετά την δοκιμαστική διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Ε1, κρίνεται επιτυχημένη η νέα μορφή τους, έγινε αποδεκτή …