Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Cub: Αιτήσεις συμμετοχής για Ball Kids

Το ΤΑΤΟΪ Club διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του το Τουρνουά Tennis, IMG Future Stars, που θα διεξαχθεί την εβδομάδα Δευτέρα 22 Απριλίου με Κυριακή 28 Απριλίου.

Η διοργάνωση του τρίτου τουρνουά IMG Future Stars, θα περιλαμβάνει αγώνες 48 παικτών, ανάμεσα στα καλύτερα 24 αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών από όλον τον κόσμο, καθώς και ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα έπειτα από τους αγώνες της κάθε ημέρας.

Θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να βιώσουν τον παλμό ενός διεθνούς τουρνουά tennis συμμετέχοντας ενεργά σε αυτό, προσκαλούμε τα παιδιά ηλικίας 10 – 16 ετών, με εμπειρία στο άθλημα του tennis, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση ως Ball Kids.

Τα Ball Kids θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν το Exhibition Match που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου μεταξύ δύο κορυφαίων παικτών της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς και τους ημιτελικούς και τελικούς των συμμετεχόντων του τουρνουά το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου.

Η δήλωση ενδιαφέροντος θα γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής για Ball Kids (συνημμένη η φόρμα) μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου.
Οι συμπληρωμένες φόρμες θα πρέπει να αποσταλούν με e-mail στο
e.chondrou@tatoiclub.com

Τα Ball Kids έχουν έναν σημαντικό και υπεύθυνο ρόλο στα τουρνουά tennis και η παρουσία τους είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης. Η κύρια ευθύνη τους είναι να συλλέγουν τις μπάλες του tennis γρήγορα και αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς να αποσπούν τους παίκτες από τη συγκέντρωσή τους. Έτσι, η διατήρηση του ρυθμού του παιχνιδιού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις δικές τους κινήσεις, ενώ παράλληλα έχουν τη χαρά να βρίσκονται κοντά στα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του παγκόσμιου tennis

Η τελική επιλογή των παιδιών θα πραγματοποιηθεί από τις Υπεύθυνες των Ball Kids, Κατερίνα Παϊσίου & Εμμανουέλα Χόνδρου και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις μας στο ΤΑΤΟΪ Club. 

BALL_KIDS_FORM

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση για τα Ε1 Πρωταθλήματα

Μετά την δοκιμαστική διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Ε1, κρίνεται επιτυχημένη η νέα μορφή τους, έγινε αποδεκτή …