Πέμπτη , 20 Ιούνιος 2024

IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Cub: Αιτήσεις συμμετοχής για Ball Kids

Το ΤΑΤΟΪ Club με χαρά φιλοξενεί και διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του το Τουρνουά Tennis, IMG Future Stars, που θα διεξαχθεί την εβδομάδα Δευτέρα 25 Απριλίου με Κυριακή 1 Μαΐου.

Το IMG Future Stars πρόκειται για ένα τουρνουά  junior, διάρκειας μιας εβδομάδα με τους καλύτερους 48 παίκτες κάτω των 12 ετών από όλο τον κόσμο. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες μεταξύ των παιδιών, ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα καθώς και ένα exhibition match μεταξύ των κορυφαίων παικτών Hubert Hurkacz και Carlos Alcaraz. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τοwebsite www.imgfuturestars.com

Θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να βιώσουν τον παλμό ενός διεθνούς τουρνουά tennis συμμετέχοντας ενεργά σε αυτό, προσκαλούμε τα παιδιά ηλικίας 10 – 16 ετών, με εμπειρία στο άθλημα του tennis, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση ως Ball Kids.

Η δήλωση ενδιαφέροντος θα γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής για Ball Kids: BALL KIDS_FORMμέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Οι συμπληρωμένες φόρμες θα πρέπει να αποσταλούν με e-mail στο Tennis@tatoiclub.com

Τα Ball Kids έχουν έναν σημαντικό και υπεύθυνο ρόλο στα τουρνουά tennis και η παρουσία τους είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης. Η κύρια ευθύνη τους είναι να συλλέγουν τις μπάλες του tennis γρήγορα και αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς να αποσπούν τους παίκτες από τη συγκέντρωσή τους. Έτσι, η διατήρηση του ρυθμού του παιχνιδιού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις δικές τους κινήσεις, ενώ παράλληλα έχουν τη χαρά να βρίσκονται κοντά στα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του παγκόσμιου tennis.

Η τελική επιλογή των παιδιών θα πραγματοποιηθεί από τις Υπεύθυνες των Ball Kids, Κατερίνα Παϊσίου & Εμμανουέλα Χόνδρου στις εγκαταστάσεις μας στο ΤΑΤΟΪ Club.

Αφού πραγματοποιηθεί η επιλογή των αθλητών, θα οριστούν οι εκπαιδεύσεις τους ως Ball Kids.

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Τριεθνούς Πρωταθλήματος ΣΑ Σερρών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του open τριεθνούς πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον ΣΑ …