Πέμπτη , 20 Ιούνιος 2024

ITF Juniors 2018: Preveza , Corfu , Ioannina Cup – 307 συμμετοχές από 27 χώρες και από τις 5 Ηπείρους

307 Συμμετοχές Αθλητών/τριων από 27 χώρες και από τις 5 Ηπείρους στις τρεις Διεθνείς Διοργανώσεις ITF JUNIORS 2018

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το Σαββατοκύριακο από την Ε.Φ.Ο.Α τα 3 Διεθνή πρωταθλήματα juniors, κάτω των 18 ετών, που διεξήχθησαν σε τρεις διαδοχικές εβδομάδες σε Πρέβεζα , Κέρκυρα και Ιωάννινα.

Οι συμμετοχές στις τρεις διοργανώσεις ήταν 307 αθλητές/τριες από 27 χώρες και από τις 5 Ηπείρους. Από αυτές οι 141 ήταν  Ελληνικές συμμετοχές ,από τις οποίες βαθμολογήθηκαν 45 αθλητές/τριες.

Διακρίσεις Ελλήνων:

Συγκεκριμένα στην πρώτη εβδομάδα, στο Preveza Cup  1η στα διπλά αναδείχτηκε η Γαβριέλα Χαραλαμίδη (ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ), 2ες οι Φασουλά Ελένη ( ΟΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) – Ντάνου Χριστίνα ( ΟΑ ΓΟΥΔΗ) και 2οι στα διπλά αγοριών οι Σπυρόπουλος Αθανάσιος (ΑΟΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ) – Ξυλάς Ιωάννης(ΑΟΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ)

Την δεύτερη εβδομάδα στο Corfu Cup 1η στα διπλά αναδείχτηκε η Κάλλιστρου Μαρία (ΑΕΤ ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ)

Στο Ioannina Cup  στην τρίτη εβδομάδα , τη 2η θέση στα μονά κατέκτησε ο Ρουμπής Αθανάσιος (ΟΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) , στα διπλά αγοριών τη 2η θέση κατέκτησαν οι Αστρεινίδης Φίλιππος (ΑΟΑ ΠΑΠΑΓΟΥ) – Τριανταφύλλου Ντάνιελ (ΑΟ ΤΑΤΟΪΟΥ) και τη 2η θέση στα διπλά κοριτσιών η Χαραλαμπίδη Γαβριέλα (ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ) .

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Εκ μέρους του Δ.Σ. της Εθνικής Επιτροπής Διοίκησης, των Ενώσεων και ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες, τους Διοργανωτές Σωματεία Μέλη μας, καθώς και όλους όσους εργάστηκαν στις Διεθνείς Διοργανώσεις και να τους εκφράσω θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχή υλοποίηση των Διοργανώσεων, που προβάλλουν το Ελληνικό Τένις και δημιουργούν πρεσβευτές της Ελληνικής φιλοξενίας σε ολόκληρο τον κόσμο.»

Από το Γραφείο τύπου της Ε.Φ.Ο.Α

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Τριεθνούς Πρωταθλήματος ΣΑ Σερρών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του open τριεθνούς πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον ΣΑ …