Πέμπτη , 18 Ιούλιος 2024

J60 CORFU THEODOROS KALANTZIS CUP

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου το Διεθνές Πρωτάθλημα “J60 CORFU THEODOROS KALANTZIS CUP”

Συμμετείχαν στο Διεθνές Πρωτάθλημα 95 αθλητές από 22 χώρες, από τις πέντε Ηπείρους, που τα τελευταία χρόνια γίνεται στη μνήμη  του εμβληματικού  Προέδρου του ΟΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Θεόδωρου Καλαντζή ,πρωτάθλημα που οραματίστηκε, οργάνωσε και σταδιακά αναβάθμισε ο Θεόδωρος, σε άψογη συνεργασία με την ΕΦΟΑ.

Το Πρωτάθλημα διοργανώθηκε για εικοστό όγδοο χρόνο και συνεχίζεται η άψογη διοργάνωσή του από τις άξιες διοικήσεις του ΟΑΚ.

Φέτος συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τον θάνατο του και ο Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Σπύρος Ζαννιάς,  τιμώντας τη μνήμη του καθώς και την προσφορά του στο Ελληνικό τένις, παρευρέθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος και απένειμε μαζί με τον Πρόεδρο του ΟΑΚ Μάνο Ράπτη, την αγαπημένη του σύζυγο Ροζαλία Καλατζή και τον αδελφό του Τάσο Καλατζή τα έπαθλα.

Ο Πρόεδρος του ΟΑΚ Μάνος Ράπτης δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός για το νησί μας, το οποίο, με αφορμή αυτό το τουρνουά, φιλοξενεί κάθε χρόνο, τα τελευταία 28 έτη, περί τους 200 αθλητές και συνοδούς. Πολλοί από αυτούς, όπως ο Τιμ, ο Τσιτσιπάς, ο Αρνάλτνι κ.α. φιλοξενήθηκαν στα γήπεδά μας. Οφείλουμε πολλές ευχαριστίες στην ΕΦΟΑ και στη Διοίκησή της για την αμέριστη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει. Το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός αποτελεί κορυφαία εκδήλωση για το νησί μας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον αείμνηστο Πρόεδρό μας Θεόδωρο Καλαντζή!

Ο Σπύρος Ζαννιάς δήλωσε: «Μεγάλη η προσφορά του αγαπημένου φίλου μου Θόδωρου στο τένις και στον Ελληνικό Αθλητισμό. Έντονη η παρουσία του, ακόμη και σήμερα, στον ΟΑΚ και στην ΕΦΟΑ και μεγάλη η αγάπη όλων στην οικογένειά του. Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και τον πολιτισμό που αναδεικνύει ο ΟΑΚ»

Από το γραφείο τύπου της Ε.Φ.Ο.Α.

Διαβάστε Επίσης

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ & ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ( ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες εισακτέων και απορριπτέων για τη Σχολή Προπονητών Αντισφαίρισης , Τοιχοσφαίρισης και …