Παρασκευή , 17 Μάι 2024

Καλό ταξίδι Αγαπημένε Φίλε μας Τάσο Παπαβασιλείου

Η Φιλιππιάδα  και η Οικογένεια του Τένις αποχαιρέτησε χθες τον Τάσο Παπαβασιλείου.

Μεγάλη η διαδρομή και η προσφορά του στο Άθλημά μας και στον Αθλητισμό γενικότερα.

Ο Τάσος μας, υπήρξε ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος επί 15 χρόνια του ιστορικού Σωματείου-Μέλους  της Ε.Φ.Ο.Α., Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας και πρώτος Πρόεδρος της Δ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης.

Λάτρης του Τένις, κατάφερε να δημιουργήσει το Κέντρο Αντισφαίρισης στο Δήμο Φιλιππιάδας και ο Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας να φιλοξενήσει τους πρώτους Βαλκανικούς Αγώνες Τένις το έτος 1984.

Το Σωματείο πρωταγωνιστεί  επί 38 χρόνια στα Αθλητικά δρώμενα, στο Τένις, στο Στίβο, στο Μπάσκετ και στο Βόλλευ, με περισσότερους από 300 αθλητές/τριες.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Ροδαυγής και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλιππιάδας. Αναγνωρίζεται από το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σαν «διπλωμάτης», αφού κατάφερε να ισορροπήσει όλες τις τριβές και εντάσεις, ανάμεσα σε δυο Νομούς της Πρέβεζας και της Άρτας.

Η Οικογένεια του Τένις είναι φτωχότερη από χθες και θα αναζητεί τον Τάσο σαν υπόδειγμα προσφοράς.

Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς, τα Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και ολόκληρη η Οικογένεια του Τένις καταθέτουν τα Θερμά τους Συλλυπητήρια, την Συμπαράσταση και την Αγάπη τους, στη σύντροφο της ζωής του Δήμητρα, στα παιδιά του Χρήστο και Αλεξάνδρα, στον εγγονό του Αναστάση και στην εγγονή του Δάλια.

Σύμφωνα με την επιθυμία του, η Οικογένεια του Τένις καταθέτει, αντί στεφάνου, 100€ στο «Χαμόγελο του Παιδιού.

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Ατομικού Πανελλαδικού Πρωταθλήματος U10 22ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώνεται από την Ε.Φ.Ο.Α. η Προκήρυξη του Ατομικού Πανελλαδικού Πρωταθλήματος κάτω των 10 ετών της …