Δευτέρα , 27 Μάρτιος 2023

Καλό ταξίδι Έμη Ζαννιά

Έφυγε χθες  Κυριακή 2 Φεβρουαρίου από την ζωή η Ευφημία Ζαννιά.

Η Έμη Ζαννιά πέρασε από σημαντικές θέσεις στη Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης από το 1994 έως το 2019 και στο Δ.Σ. του  Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού. Διετέλεσε επί πολλά χρόνια Γενική Γραμματέας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και Μέλος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης.

Είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος επί σειρά ετών και ήταν η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Ηλιούπολης.

Ως Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου εγκαινίασε το Αθλητικό Kέντρο στο Πανόραμα Ηλιούπολης, μέρος του οποίου αποτελεί σήμερα έδρα του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ηλιούπολης.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Ηλιούπολης, Κεφαλληνίας & Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού και θα ακολουθήσει η ταφή στο Δημοτικό Νεκροταφείο του Βύρωνα.

Τα Μέλη του Δ.Σ. και το Προσωπικό της Ε.Φ.Ο.Α., εκ μέρους ολόκληρης της Οικογένειας Ελληνικού Τένις εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης συνεδριάζει εκτάκτως, σήμερα 03.02.2020, ώρα 17:00, με μοναδικό θέμα: «Έκφραση συλλυπητηρίων για το θάνατο της πρώην Αντιδημάρχου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευφημίας Ζαννιά».

Επιθυμία της ιδίας ήταν, αντί στεφάνου, να ενισχυθούν οι φορείς «Χαμόγελο του Παιδιού» και Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες « Η Φλόγα».

Το Γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Α.

Διαβάστε Επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2023: Προκηρύξεις U10- U14 – U16

Ανακοινώθηκαν  από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors 2023, U10 – U14 – U16 …