Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024

Μεγάλη επιτυχία για το “Χανιά όπεν 2019” με νικητή τον Χάρη Καπόγιαννη

Μεγάλη επιτυχία είχε το τουρνουά “Χανιά όπεν 2019” που διεξήχθη στα Χανιά. Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του κόσμου που γέμισε τις εξέδρες και χειροκρότησε τους παίκτες.

Η επιτυχία ήταν τέτοια που ο διοργανωτής, Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, προσανατολίζεται και αναμένεται να ζητήσει σύντομα από την Ομοσπονδία την πραγματοποίηση κι άλλων, ανάλογων τουρνουά.

Μοναδικό πρόβλημα της διοργάνωσης ήταν ο καιρός, καθώς ο τελικός ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε μετά από μία εβδομάδα! Παρ’ όλα αυτά, το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο παίκτες που έφτασαν μέχρι την διεκδίκηση του τροπαίου, αποζημίωσαν και με το παραπάνω με την αγωνιστικότητα και το πάθος τους.

Νικητής αναδείχτηκε ο έμπειρος, Χάρης Καπόγιαννης (Ηράκλειο ΟΑΑ), κερδίζοντας με 2-1 σετ (3-6, 6-4, 7-5) το νεαρότερο αλλά και πολύ ταλαντούχο, Βίκτωρα Ζερβουδάκη (ΟΑ Σούδας), ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στη μεγάλη ανατροπή.

Η εικόνα των γεμάτων κερκίδων, το γεγονός ότι ο τελικός μεταδόθηκε απευθείας από την τηλεόραση και το θέαμα που υπήρξε δημιουργούν την ανάγκη να ακολουθήσουν κι άλλα τουρνουά στην πορεία του χρόνου.

Για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων, αυτό ήταν το δεύτερο εγχείρημα μετά από ένα ανάλογο τουρνουά που είχε διεξαχθεί το 2016. Πολύ σημαντικό επίσης ότι οι αθλητές που πήραν μέρος έμειναν πραγματικά πολύ ευχαριστημένοι από την διαμονή και την φιλοξενία, κάνοντας γνωστό ότι στην επόμενη πρόσκληση θα δώσουν και πάλι το παρών.

Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν η Ακαδημία Αντισφαίρισης Χανίων, η Ε.Φ.Ο.Α., η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Χανίων.

 

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ΠΑΥΛΕΙΑ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη για το Open Ανδρών Παύλεια 2024 Για να δείτε την …