Παρασκευή , 2 Δεκέμβριος 2022

O Grigor Dimitrov θα αγωνιστεί στην Ηλιούπολη

Ένα από τα μεγαλύτερα «ονόματα» του παγκοσμίου τένις θα έχουν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενο από κοντά οι Έλληνες φίλαθλοι στη συνάντηση-μπαράζ Ελλάδας-Βουλγαρίας για το Κύπελλο Ντέιβις (2η Ευρωαφρικάνικη Ζώνη), που θα διεξαχθεί 4-6 Απριλίου στα γήπεδα του Α.Ο.Α Ηλιούπολης. Πρόκειται για τον Grigor Dimιtrov, τον επονομαζόμενο και Baby Federer, Νο 16 κόσμου, τον οποίο οι ειδικοί βλέπουν πολύ γρήγορα να γίνεται μέλος του τοπ-10.

Ο 22χρονος Dimitrov, με έναν τίτλο ATP εφέτος στο παλμαρέ του, αυτόν που κατέκτησε στο τουρνουά του Acapulco, είπε το «ναι» στην πρόσκληση της ομοσπονδίας του και θα ενισχύσει την προσπάθεια της βουλγαρικής ομάδας για να παραμείνει στην 2η κατηγορία του Κυπέλλου Ντέιβις. Ο Dimitrov θα έρθει στην Αθήνα την ερχόμενη Τετάρτη και θα είναι παρών στην κλήρωση των αγώνων, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 11π.μ στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α Ηλιούπολης (Έβερτ 1 & Κεφαλληνίας, Ηλιούπολη).

 

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), μετ ην από 07.11.2022 απόφασή του, …