Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Τριεθνής Συνάντηση στον ΟΑ Πτολεμαΐδας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Τριεθνές βαθμολογούμενο, τουρνουά τένις, το οποίο διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Ομίλου Πτολεμαΐδας ο οποίος που πήρε άριστα ως οικοδεσπότης.

Στους αγώνες παραβρέθηκαν από Ελληνικής πλευράς, ο έφορος αγωνιστικού της  Ομοσπονδίας μας, Γιάννης Αθαναηλίδης και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δημήτρης Παπαδημητρίου, Νίκος Αλεξίου, Μιχάλης Αδαλόγλου και Χρήστος Τοκατλίδης, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τένις της Αλβανίας και δύο Ομοσπονδιακοί προπονητές της γειτονικής χώρας.

Οι τελικοί στις 5 ηλικιακές κατηγορίες:

Στα Αγόρια

Έως 12 ετών: Κουτσογιάννης (ΟΑ Βόλου) /  Στράντζαλης Β, (Σερραϊκός OA)  6/2, 6/1

Έως 14 ετών: Παναγιώτου (ΑΟΑ Υέλου ) / Παντελίδης (ΟΑ Πτολεμαΐδας) 6/4, 6/1

Έως 16 ετών: Χαϊδεμένος (ΟΑ Πεύκης) / Μίζιος (ΟΑ Νίκαιας) 6/4, 6/4

Στα Κορίτσια

Έως 12 ετών: Τούλα Κ. (Λαρισαϊκός Ο.Α)/  Bajri Krejzi (Αλβανία) 5/7, 0/6

Έως 14 ετών: Λαζαρίδου (Ερμής Βέροιας) / Σιδηροπούλου (ΑΣ Νηρέας) 2/0 red

Σε δηλώσεις τους, οι συντελεστές της διοργάνωσης αναφέρθηκαν στα πολλαπλά αγωνιστικά οφέλη από την συμμετοχή Ελλήνων αθλητών σε αυτές τις συναντήσεις.

Τσιάρας Πέτρος (Πρόεδρος ΟΑ Πτολεμαΐδας): «Ήταν πραγματικά μία πολύ καλή και ενδιαφέρουσα τενιστική συνάντηση η οποία άφησε άριστες εμπειρίες στους αθλητές».

Αδαλόγλου Μιχάλης, (ομοσπονδιακός): «Το καλό αγωνιστικό επίπεδο αθλητών άλλων χωρών, είναι ένα έξτρα αγωνιστικό κίνητρο για τους Έλληνες αθλητές».

Τοκατλίδης Χρήστος,(ομοσπονδιακός): «Οι όμορες χώρες (Αλβανία και Σκόπια) έχουν δείξει ιδιαίτερο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον γι’ αυτές τις συναντήσεις».

Αλεξίου Νίκος, (ομοσπονδιακός): «Μεγάλη ευκαιρία για Έλληνες αθλητές να έχουν διεθνείς εμπειρίες με χαμηλό οικονομικό κόστος».

Παπαδημητρίου Δημήτρης (ομοσπονδιακός): «Μεγάλη καινοτομία οι συναντήσεις τριεθνών για το πρεστίζ των συλλόγων της περιφέρειας».

Αθαναηλίδης Γιάννης (Έφορος αγωνιστικού ΕΦΟΑ): «Ανοίγει μια καινούργια σελίδα με ενδιαφέρουσες αγωνιστικές εμπειρίες για τους συλλόγους και τους αθλητές της περιφέρειας».

Οι 88 συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες 12-14 και 16 ετών, αλλά και οι προπονητές, γονείς τους και φίλοι τους έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την υπόσχεση ότι θα ξαναέρθουν και την επόμενη χρονιά .

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Superior με διπλό κρεβάτι: 120€ Μονόκλινο: 93€ …