Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024

Ολοκληρώθηκε το 15ο Open Ανδρών ¨Παύλεια¨ 2018

Ολοκληρώθηκε το 15ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN TΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ» που διοργάνωσε και φέτος στις εγκαταστάσεις του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου με την διεξαγωγή του τελικού αγώνα  το  Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Ο τελικός αγώνας διεξήχθη μεταξύ των  Χρήστου Αντωνόπουλου και Ανδρέα Αϊναλίδη με τον πρώτο να επικρατεί με σκορ 64/36/63.

Αμέσως μετά την λήξη του τελικού ακολούθησε η βράβευση του πολλάκις πρωταθλητή και νυν προπονητή της εθνικής Ελλάδος τένις γυναικών κου Τάσου Μπαβέλα από τον πρόεδρο του ομίλου κο Γιώργο Κεφερλή, για την συνεισφορά του στη μεγάλη επιτυχία της ανόδου της εθνικής Ελλάδος  γυναικών στο Federation Cup καθώς και για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό τένις.

 Aκολούθησε η απονομή των επάθλων από τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Αλέξανδρο Πνευματικό,τον αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ κο Παναγιώτη Μεταξά και τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης Κορίνθου πατέρα Παύλο ,  κατά την οποία οι δυο φιναλίστ του τελικού τόνισαν σε δηλώσεις τους πόσο ευχαριστημένοι έμειναν από όλη την διοργάνωση, πόσο σημαντικό είναι να διοργανώνονται τέτοια τουρνουά τόσο υψηλού επιπέδου στον ελληνικό χώρο και υποσχέθηκαν να επιστρέψουν και του χρόνου στην Κόρινθο.

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου θα ήθελε να να ευχαριστήσει θερμά τον κο Τάσο Μπαβέλα ο οποίος τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του το τουρνουά, να συγχαρεί τους νικητές αλλά και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, να ευχαριστήσει από καρδιάς την οργανωτική επιτροπή, τους επιδιαιτητές, τους διαιτητές, το σώμα εθελοντών σαμαρειτών , τα ball kids,  το κορινθιακό κοινό και ξεχωριστά τα μέλη του Ο.Α.Κορίνθου για την δυναμική τους παρουσία καθόλη τη διάρκεια του οpen,  μα ιδιαίτερα τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους:

– Την DS SMITH HELLAS SA (βασικός χορηγός).

– Την εταιρεία HEAD

– Tην εταιρεία ΤΑΓΑΡΑΣ

– Την εταιρεία εστίασης ΚΟΡΙΝΤΗΙΑΝ PALACE.

– Την PIZZA FAN

– Την ΥΑΣ.

– Το κατάστημα ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ.

– Το κατάστημα γάμου και βάφτισης ΟΜΟΡΦΗ ΩΡΑ.

– Την εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΕΦΕΡΛΗ Ο.Ε.

– Το ΑΝΘΟΚΗΠΙΟ ΑΣΛΑΝΗΣ

   

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Superior με διπλό κρεβάτι: 120€ Μονόκλινο: 93€ …