Πέμπτη , 28 Σεπτέμβριος 2023

Ομόφωνα εγκρίθηκαν ο Απολογισμός και ο Προϋπολογισμός της Ε.Φ.Ο.Α. στην Έδεσσα

Παρά τις καιρικές συνθήκες και τα μπλόκα των αγροτών, 74 σωματεία από τα 81, που είχαν δηλώσει συμμετοχή, έδωσαν το «παρών» στην Έδεσσα στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ο.Α., το Σαββατοκύριακο.

Στην συνέλευση παρέστησαν ο Δήμαρχος της Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος χαιρέτησε εκ μέρους του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ψηφίστηκαν ομόφωνα ο Απολογισμός για το 2015 και ο Προϋπολογισμός για το 2016. Η Γ.Σ. στην Έδεσσα «έπιασε τόπο», αφού ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου δεσμεύτηκε για την παραχώρηση χώρου, έτσι ώστε με την αρωγή του Δήμου, της Περιφέρειας και της Ε.Φ.Ο.Α. να κατασκευαστούν 4 νέα γήπεδα, αναπτυξιακό «εργαλείο» τόσο για την περιοχή, όσο και για την Ε.Φ.Ο.Α.

2016-Τακτική_Γενική_Συνέλευση_Ε.Φ.Ο.Α._Έδεσσα1

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ την οικογένεια του τένις για την εμπιστοσύνη της στην Διοίκηση. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου για την δημιουργία επιπλέον 4 γηπέδων στο Δημοτικό Συγκρότημα της Έδεσσας, εγκατάσταση που θα λειτουργήσει αναπτυξιακά για το τένις και την ευρύτερη περιοχή. Τέλος, ευχαριστώ το Δ.Σ. του Ο.Α. Έδεσσας και τον Πρόεδρό του Σταύρο Βλαδίτση, το Δ.Σ. της Γ’ Ένωσης και τον Πρόεδρο της Πέτρο Τσαρκνιά, για την άψογη διοργάνωση της Γ.Σ. και την ζεστή φιλοξενία τους.»

Διαβάστε Επίσης

Τσιτσιπάς: «Περήφανοι που παίζουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Θα αγωνιστούμε και για όσους επλήγησαν από τις φωτιές και τις πλημμύρες»

Αντλώντας δύναμη από τους Έλληνες φιλάθλους, η Εθνική ομάδα με επικεφαλής τον Στέφανο Τσιτσιπά, θα …