Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024

Open Junior Αιγαίου 2016

Δελτίο Τύπου

Ποια μπορεί να είναι η διοργάνωση που τέλος Σεπτεμβρίου σωτηρίου έτους 2016 εν μέσω κρίσης έχει πάνω από 240 συμμετοχές;

Με υποστηρικτές μερικές από τις καλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα Δωδεκάνησα όπως οι ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΝ – ΑΣΠΡΑΚΗΣ, ΔΡΑΚΟΥ ΑΕ, ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΠΑΠΠΟΥ, HIGHLIGHT ΣΠΑΝΟΥ-ΒΛΑΧΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ seaways  , BLUESTAR.

Παιδιά απο 5 έως 16 ετών μαζεύονται για δεύτερη χρονιά στα γήπεδα του Ρ.Ο.Α. σε Ελλη και Καρακόνερο για να διαγωνισθούν.

Σε ένα κόσμο που κυριαρχεί η μαζικότητα, ο μιμητισμός, ο φανατισμός και η βία υπάρχουν κάποιες διοργανώσεις που ξαφνιάζουν ευχάριστα.

Από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και έως την Κυριακή το μεσημέρι τα γήπεδα του Ρ.Ο.Α. παίρνουν φωτιά .

Με συμμετοχές από τους μεγαλύτερους συλλόγους του νησιού όπως οι Ο.Α Πεταλούδων, ΟΑ Αγίου Σουλά, Ροδιακή Ακαδημία Αντισφαίρισης ,τις ακαδημίες του Νίκου Μάγου , του Μπότση Μιχάλη αλλά και τους μεγάλους ομίλους της ΚΩ και της Καλύμνου ο Ροδιακός Όμιλος ευελπιστεί να στείλει το μήνυμα σε όλους πως η καρδιά του τένις αυτό το Σαββατοκύριακο είναι στη Ρόδο .

Σημαντική η στήριξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διοργάνωση καθώς η οικογένεια του τένις έχει δείξει πως και σημαντικές διοργανώσεις ξέρει να κάνει αλλά και στηρίζει την επέκταση της τουριστικής περιόδου, πορεία  που σηματοδότησε η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εδώ και καιρό.

Μια βόλτα από τα γήπεδα στο Ελλη και στο Καρακόνερο θα ήταν ίσως ένα πρώτο ερέθισμα για το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει ένας γονιός στο παιδί του “την ενασχόληση με ένα τόσο ωραίο άθλημα “.

openaigaiou

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Superior με διπλό κρεβάτι: 120€ Μονόκλινο: 93€ …