Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Padel Tennis-Ξεκινά η ανάπτυξη- «Ας δουλέψουμε μαζί»

Συναντήθηκαν στη Ρώμη ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας PADEL TENNIS (FIP) Luigi Carraro και ο Σπύρος Ζαννιάς, για την προοπτική ανάπτυξης του PADEL στην Ελλάδα.

Η συνάντηση ήταν παραγωγική, σε σχέση με την ανάπτυξη, όπου ο Luigi Carraro παρουσίασε στον Σπύρο Ζαννιά σειρά ρακετών padel, για όλες τις ηλικίες και κυρίως εξοπλισμό junior’s, αποτέλεσμα έρευνας της FIP.

Είναι έντονο το ενδιαφέρον της FIP για την ένταξη παιδιών στο άθλημα, την δημιουργία κανόνων ασφάλειας και την δημιουργία δικτύου αγώνων και στις πέντε Ηπείρους.

Η Ε.Φ..Ο.Α. είναι ήδη με το ένα «πόδι», μέλος της FIP και η πλήρης ένταξή της θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο στην Γενική Συνέλευση της FIP, που θα γίνει στη Ρώμη τον προσεχή Ιούνιο.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να υλοποιηθεί το πρώτο Διεθνές Πρωτάθλημα PADEL στη χώρα μας και να προγραμματιστούν άλλα 10 στο άμεσο μέλλον.

H Διεθνής Ομοσπονδία θεωρεί την Ε.Φ.Ο.Α. σημαντικό εταίρο για τα διεθνή δρώμενα και θα είναι δίπλα της, παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια σε όλα τα επίπεδα, υλικοτεχνικό, στην εκπαίδευση προπονητών, διαιτητών και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη δημιουργία ακαδημιών junior’s.

Η δίωρη συνάντηση ολοκληρώθηκε με μια κοινή δήλωση: “Let’s work together”!

Το Γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Α.

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Προσωρινός πίνακας εισακτέων & απορριπτέων για τη Σχολή Προπονητών Αντισφαίρισης , Τοιχοσφαίρισης & Ξυλορακέτας Γ΄Επιπέδου

Στο παρακάτω αρχείο μπορείτε να δείτε τον προσωρινό πίνακα εισακτέων και απορριπτέων για τη σχολή …