Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024

Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Τένις Επιπέδων – Παν/μιο Πελοποννήσου / ΑΕΚ Τρίπολης

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ανακοινώνουν το 1ο Πανεπιστημιακό τουρνουά Τένις Επιπέδων. Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση στο άθλημα της αντισφαίρισης στα χρονιά λειτουργίας του Παν/μιου Πελοποννήσου και οι διοργανωτές έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχει επιτυχία.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4/4 και η τελική σειρά θα γίνει στις 10/4 με σύστημα τόσο Round Robbin, όσο και knock out ταμπλό στην τελική φάση. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης με επιδιαιτητές τους προπονητές του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης. Στους αγώνες του Πανεπιστημιακού τουρνουά τένις Πελοποννήσου έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος μόνο όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι ως φοιτητές/τριες στο Παν/μιο Πελοποννήσου καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό.

Οι συμμετέχοντες/ουσες, που βρίσκονται εκτός Τρίπολης, κατά την πρώτη φάση των αγώνων, θα μπορούν να παίζουν ίδιες ώρες και μέρες (αν το πρόγραμμα το επιτρέπει), με στόχο να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους.Οι ημερομηνίες δήλωσης λήγουν 31/3

Για να δείτε αναλυτικά την προκήρυξη των αγώνων πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Τένις – Προκήρυξη

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ΠΑΥΛΕΙΑ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη για το Open Ανδρών Παύλεια 2024 Για να δείτε την …