Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024

Ανακοίνωση: Προς τα Σωματεία-Μέλη και τους Αθλητές/τριες της Ε.Φ.Ο.Α.

Αγαπητοί Φίλες, Φίλοι, Αθλήτριες και Αθλητές,

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. σε σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε, με βάση τις Κυβερνητικές Αποφάσεις-Οδηγίες, τα ακόλουθα:

  1. Τα κεντρικά γραφεία της Ε.Φ.Ο.Α. να παραμείνουν κλειστά από 23/03/2020 έως 03/04/2020.

Η  απόφαση αυτή κρίθηκε απαραίτητη για την προστασία του προσωπικού που εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας. Σε περίπτωση ανάγκης έκτακτης ενημέρωσης, αυτή θα γίνεται με εξ’ αποστάσεως εργασία ή με ολιγόωρη παρουσία ενός υπαλλήλου.

  1. Να παραμείνουν ανοικτά τα περιφερειακά γραφεία της Ε.Φ.Ο.Α., όπου εργάζονται τρεις συνολικά υπάλληλοι, στο Ηράκλειο, Λαμία, Φιλιππιάδα, με περιορισμένο ωράριο εργασίας τριών ωρών ημερησίως, ενώ οι λοιπές ώρες να καλυφτούν με εργασία εξ’ αποστάσεως.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα ότι, οι  υπάλληλοι των περιφερειακών γραφείων δεν μετακινούνται με μέσα μαζικής μεταφοράς και παράλληλα έχουν λάβει ρητές εντολές, να μην έρχονται σε επαφή με τρίτους, παρά μόνο τηλεφωνικά για παροχή πληροφοριών και για την ενημέρωση των Ενώσεων.

  1. Να υπάρχει διαρκής ενημέρωση των Σωματείων-Μελών και των Αθλητών/τριών για όλες τις εξελίξεις, σε σχέση με τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε, αλλά και για την πιθανή αναπροσαρμογή-αναδιάρθρωση της αγωνιστικής δραστηριότητας της Ομοσπονδίας, σε σχέση με μελλοντική βελτίωση των συνθηκών.
  1. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@efoa.gr να δέχεται κανονικά την αλληλογραφία, με σύνδεσμο τον υπάλληλο Χρήστο Παπαβασιλείου papavasileiou@efoa.gr και με την υποστήριξη του Μέλους του Δ.Σ., Εφόρου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου.
  1. Να ενημερώσει τα Σωματεία-Μέλη ότι, οι Διεθνής Ομοσπονδία-ITF, ATP, WTA, ανέβαλαν κάθε δραστηριότητα μέχρι την 08/06/2020.
  1. Εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Σπύρο Ζαννιά να λαμβάνει κάθε πρωτοβουλία, για άμεση ενημέρωση των Σωματείων-Μελών και των Αθλητών/τριών και να εκδίδει ανακοινώσεις μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όποτε τούτο κρίνεται απαραίτητο κατά την διακριτική του ευχέρεια.

Από τo Δ.Σ. Ε.Φ.Ο.Α.

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Superior με διπλό κρεβάτι: 120€ Μονόκλινο: 93€ …