Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024

Σεβασμός από Dimitrov, αισιοδοξία από Έλληνες

Ο Grigor Dimitrov, Νο 15 κόσμου, σέβεται την ελληνική ομάδα ενώ οι Έλληνες παίκτες αναγνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι το έργο τους αλλά είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να πετύχουν τον στόχο τους, που είναι η παραμονή της Ελλάδας στην 2η κατηγορία της Ευρωαφρικάνικης Ζώνης του Davis Cup by BNP Paribas

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της συνάντησης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, που έγινε παρουσία των προέδρων των δυο ομοσπονδιών, Σπύρου Ζαννιά και Stefan Tzvetkov:

Γιώργος Καλοβελώνης (προπονητής): «Ξέραμε από την αρχή ότι η Βουλγαρία θα είναι δυνατός αντίπαλος. Με τον Dimitrov έγινε ακόμη πιο ισχυρός αλλά πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες να βγούμε νικητές από τη συνάντηση. Επέλεξα τον Μάρκο αντί του Γιακούποβιτς για το ματς με τον Dimitrov διότι θέλω τον Αλέξανδρο φρέσκο για το Διπλό του Σαββάτου».

Μάρκος Καλοβελώνης: «Είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου αφού ουδέποτε είχα την ευκαιρία να παίξω με έναν παίκτη της αξίας του Dimitrov. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Θοδωρής Αγγελίνος: «Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας γιατί οι Βούλγαροι έχουν ένα μεγάλο όνομα στην ομάδα τους. Θα κάνουμε το παν για να μείνουμε στην κατηγορία»..

Αλέξανδρος Γιακούποβιτς: «Δεν είναι μόνο ο Dimitrov. Η Βουλγαρία έχει και άλλους καλούς παίκτες. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Λόγω Dimitrov είναι μεγάλο το ενδιαφέρον γι αυτή τη συνάντηση. Όμως και στις άλλες περιπτώσεις η εθνική ομάδα αξίζει την προσοχή του κόσμου».

Χάρης Καπόγιαννης: «Είναι δύσκολο το έργο μας αλλά υπάρχει εξαίρετο κλίμα στην ομάδα και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Grigor Dimitrov: «Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή, που μου επιφυλάξατε. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω για το αποτέλεσμα. Πάνω από όλα, σεβασμός στον αντίπαλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας, να παίξουμε το παιχνίδι μας και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Todor Enev (προπονητής): «Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας κ. Ζαννιά για την άψογη διοργάνωση. Επίσης τη δική μας ομοσπονδία που μας πρόσφερε κάθε βοήθεια. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Εύχομαι η καλύτερη ομάδα να κερδίσει».

 

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Αρχαία Ολυμπία

Οι εκπροσωπήσεις  των Σωματείων – Μελών της Ε.Φ.Ο.Α  που έχουν αποσταλεί μέχρι την 14.07.2024  και …