Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Σπ. Ζαννιάς: «Κερδίσαμε τις εντυπώσεις»

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Σπύρος Ζαννιάς παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της βουλγαρικής ομοσπονδίας. Στην ερώτηση πόσο δύσκολο ήταν να οργανωθεί μια πραγματική γιορτή του τένις στη συνάντηση Ελλάδας-Βουλγαρίας του Davis Cup, ο κ. Ζαννιάς απάντησε:

«Η παρουσία ενός διεθνούς αστεριού, όπως ο Grigor Dimitrov στη διοργάνωση, ήταν ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για εμάς. Αλλά ήταν επίσης μεγάλη χαρά να φιλοξενήσουμε τους ανθρώπους της  βουλγαρικής ομοσπονδίας με τους οποίους μας συνδέει καλή φιλία. Είμαι βέβαιος ότι ο Πρόεδρός, Stefan Tsvetkov θα επεκτείνει αυτή τη συνεργασία σε επίπεδο αθλητών, προπονητών. Ίσως οργανώσουμε από κοινού εκπαίδευση των νέων παικτών.

Για λογαριασμό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ. Είμαι επίσης χαρούμενος που οργανωτικά όλα πήγαν καλά  στη συνάντηση. Ο Stefan (Tsvetkov) και ο Grigor (Dimitrov) είπαν ότι όλα ήταν τέλεια.  Aυτό  αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για εμάς.  Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αλλά τις ξεπεράσαμε. Κρίμα που η ομάδα μας έχασε, αλλά ελπίζω να επιστρέψει του χρόνου ξανά στη 2η κατηγορία».

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση για τα Ε1 Πρωταθλήματα

Μετά την δοκιμαστική διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Ε1, κρίνεται επιτυχημένη η νέα μορφή τους, έγινε αποδεκτή …